Wednesday, 6 April 2011

HaDiAh Ar! JaDi Aq!!

Pgi yg ceria untuk aq ari neyh,, hrp2 ari neyh aq xb'gduh dgn buah hti aq yg sorg tuh,,,sbb tu lah stu2nye buah hti aq yg aq cnta....alhmdulillah aq da b'baik dgn dy, shri sblm bfday aq, ktorg gduh bab aq tpu dy,, aq da jnji dgn dy xkn on lg fb aq tuh,,, tp tiap kli klw ktorg gduh aq akn on9,,, sbb aq nk lps tension aq tuh,,,,dpt gak aq lpskn prasaan mara aq tuh ble dpt mki or kutuk or bg statement kt musuh aq!!!haha.......2 la keje aq,,bab aq neyh pns brn,,,,,,,,,,,korg tau x,2 lah wt kli p'tmanya lam idop aq seorg lelaki mnx clash dr aq....aq t'gamam skjp ble dy ckp "abg nk undur dri, kite wat hluan msing2...n btolkn dri kte msing2". 2 la..aq jd mcm blur skjp,, slme neyh aq yg sll tgglkn jntn,,,skunk neyh org yg aq syg nk wat cm tuh kt aq...mse ari tuh aq xnangis lngsung....kononnye kuat lah,,hehe... tp sbnrnye aq nangis at dlm hti,,,

Ptg tuh pas dy ckp mcm tuh, aq trus snypkn dri,,dy call aq pown aq xjwb...bg aq xde pe da yg aq nk dbncngkn lg lps dy ucp kte putus tuh,,,tuhan je yg tau hti aq cm ne mse tuh,,,,, sedeyh thp gaban wa ckp sama lu,,, frust menonggeng la ktakn,,,haha.."ha.............2 la,ko 2 yg tpu dy ape hal????bongok3...." b'ckp at dri sndri.... aq sbnrnye xde niat nk tpu dy,,,tp aq xtau la npe dgn aq neyh,,mengom sesangat...aq xnk gduh2 ngan dy,,,,aq xbleh,,,,,,,,,,aq nk sll mnje2 ngan dy,,,,,,,,,,xmo la gduh2...huhu,,tp pe leh wat, aq yg cri mslh,,,haha........ha,,,,,,,smbung lek, aq neyh klw bebel pnjg melebar,,huhu......mghrib tuh dy cll aq n kli neyh aq jwb,,aq igt dy nk mara aq ke pe..rpenye dy btau aq yg dy da blik klang..."aik!!td ckp nk break off, tetibe btau aq yg dy da blik klng,,sllnye dy mmg akn bg aq lporn,,stiap kli dy nk wt pe2 dy kne btau aq,,cm book of records lah,,haha......

Aq xtau ape prasaan aq mse tuh,,,hppy ke atau dy sngja wat cm tuh untuk mmbls dndam???ntah la,,,jd aq lyn dy nk xnk jep,,,kononnye majuk lah,,aq yg cri psl tetibe aq yg majuk,,nmpk ngat otak msuk air,, haha............. lg bbrp jam umur aq akn mncecah 18thn dn aq plak bgduh gan dy,,,, aq tggu smpai kul 12 mlm. tggu dy wish aq...tp..................xde gak,,kul 2 bru aq tdo..dgn prasaan sedeyh,, (emotional lah plak) pas tuh sok pg dy kjutkn aq,,aq igt dy nk wish aq, rpenye dy nk btau yg dy keje luar,,aq pown da pth hrpn,,msti dy xigt bfday aq... ;( mse 05/04/2011 tuh mmber aq de plan nk p pntai, knonnye nk clebrate bfday aq tu lah,,

So, aq btau la dy aq nk kuar kul2, dy tnye nk g mne? aq cme ckp nk tngkn fkiran,,,,,,,,,, sbb wlaupown tu bfday aq, aq xrse hppy lngsung,, mcm taik jep ari tuh,,,,sume dsbbkn bongek aq neyh,,haha.................dy xbg aq kuar taw, tp aq nk jgk,,dy ckp klw aq xdgr ckp dy,,gduh 2 akn jd lbh bsr, so aq cpt2 call member aq, btau yg aq xdpt g...........hri tuh aq duk rmh baiki hbgn aq yg bocor,retak tuh,,hehe xlme pas tuh dy cll aq,, aq ckp kt dy biar aq yg call,, dy tnye npe...wat2 xtau atau dy neyh mmg xtau ari neyh bfdy aq???bfday aq ari tuh aq dpt call n msg free dr cel,,haha..korg pkai celcom gak ae,,b'baloi2,,smpt lg tuh promote,,hehe..ok3...pas tu b;mle la kes rujuk antara aq ngan yusrie mohd tuh,,,hehe.... 


Rpe2 nye dy igt bfday aq, cme dsbbkn p'buatan aq yg mnipu dy sbb tu lah dy cm xde mood nk wish,,sbnrnye lam hal neyh dy yg mngalah bab dy ckp dy fkir ari tuh bfday aq,, hehe,,korg nnti klw  nk bgduh ngn boy korg cri la time yg best2,,mse bfdy korg ke,,,,,hehe.................... pas tuh ktorg mle  la sembng2,,sume da settle,,aq rse lega sgt sbb dy xtgglkn aq,,,klw x jd gle agknye aq neyh,,mklum la da syg thp gle2 bbi,,2 bhse ksr la,,klw lam bhse dy,, "lasa tongan2" :) smpai cni je lah aq cte,,,hbgn aq ngan yusrie mohd msih lg ade n aq lbih bhgia dgn dy skunk,,,,nnty pe2 hal aq cte lg ek,,aq nk g mam neyh,,da lpr,,,,,,,,,,,,k tata >,<


Buat YUSRIE MOHD: " abang,, syg sayang abg sgt2,,,,,syg mnx maaf law tpu abg n ade wt abg sdh ke,, syg xde niat pown nk wt cm tuh,,,abang xmo tgglkn syg ae,,, syg sayng abang sgt2, igt taw.. Muaahhhhh ♥ "



Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

No comments:

Post a Comment