Sunday, 30 October 2011

adeq oh adeq!

adeq oh adeq! haish!! kau kcik-2 da pndai ye ngorat laki,,,, tamo la yunk. . . aq kne jga kau,,, aq nk kau jdi baik! aq n aqq kau yg lain rsaukn kau kau tahu ?? kdg-2 klw otak kau jdi mereng mcm-2 yg kau wat yunk,, smpai ktorg ni da naik pning. . . tamo-2 okee?? aq tahu kdg-2 kau jelez dgn aqq-2 kau kn.. sbb leh wat pe je,, kuar rumah suke hti dgn bf msing-2,, n kau tggl sorg-2 at uma,, aq tau kau bosan..

tiap kali aq blik dri hostel mst tggl kau je kt uma,, aqq kau lgi 2 org tuh xde,, muka aq ni lah yg kne tmnkn kau ... tahu ?? tp kdg-2 prgai kau mlampau yunk! bla mau brubh?? kau gnekn aqq kau,, kau rmbat je org yg aqq kau mnt ke,, kdg-2 smpai bf pon kau TERambil,, mle lah b'gduh bsr antra aqq kau dgn bf dyorg..

kau tamo wat prgai cm ni lg okee,, smua aqq kau da pnh terkne dgn kau, termsuk aq "sambil wat muke cute" heee :D aq fkir kau adq aq je aq xmrh kau,, tp agk-2 ye yunk! mybe kau tgk aq xreti mrh org kau mau pijak kpala aq ka?? ari tuh knp kau kcw mem aq ?? aq ade password fb kau,, tp aq xpnh kcw fb kau tahu ?? mem-2 kau pon aq xpnh usik. .  .

jgn lah kcw mem-2 aq yunk! dyorg tuh muka je ensem tp prgai lom tntu encem wooo~ ops! hee.. aq xsuke kau kcw mem-2 aq,, plezz k? ari tuh terdetik hti ku ini untk check kau pnye msg at fb,, gler kentang weyh ble aq bce msg kau ! mmg terbaik lah. . .  aq bg kau pnjm bb aq sbb xnk bg kau hlg bosn,, upenye kau p mengayat mem aq!! ceit!! aq xmrh lorh klw kau nk kwn je ngn dye,, tp jgn la lbh-2,, yg smpai mnx num dye tuh knp yunk??  dye tuh da ade gf,,

aq tnye kau,, kau ckp bkn kau yg taip tp zani (adq laki aq). . aq da msk dgn prgai kau,, tp aq wat bodo je,, pe-2 hal,, gf dye yg cri aq kau tau?? aq gak yg kne,, bkn kau! ksian lah weyh kat aq,,, klw aq jht da lme aq deactive kau pnye fb 2,, tahu x?? kau msih budak, , , jgn tertipu dgn llki okee??
nnt kau yg kecewa!! mcm aq skrg. . hee~

bf kau xpnh kurng dri aqq kau,, aqq-2 kau smua 1 je,, yg aq ni lgsung xde,, cm ne lah kau leh dpt smpai 2, 3 ekor kumbang?? pelik tol aq,, ayt pe kau gune pon xfhm lah,,,,, (jelez) hahaha....

okee,, dah,, smpai cni je aq n bebel kat kau! len kali tamo wat lgi.. aq xsuke!! okee sayang??? aqq-2 smua syg kau,, tahu?? behave ur self okee? muahahaha <3 <3 <3

ade sdikit pic-2 family di bwh ini,, rjin-2 lah tgk klw mau knal fmily ateyn da cuties,, :p

sblh kri tuh aqq aq, tgh adq bwh aq,, n knn adq aq bwh yg tgh,,, haha
pndai-2 lah korg fhm,, (:

 ni aqq aq yg pling rpt dgn aq,, emai ckp muke aq sme ngan dye,, btol ke??

 ni adq aq yg bwh aq tuh,, muke dye mmg nmpk matured,, rmai ckp dye ni aqq aq,, bhaha

 ha,,, ni special skit,, ade frem lg taw.. haha,, ni adq pmpn aq yg last, aq ade 2 je adq pmpn,, huhu

ha?? gmbr aq?? xpyh lah,, kau kn da sll tgk gmbr aq,, hehe,, tp ade lg 1 nk tnjuk ---->

ni pic aq ngan aqq ksygn aq,, sme ke?? xkn,,, klw sme pon aqq aq lg chantekk lol! haha spe-2 yg b'mnt,, ?? tett. . . aqq aq da b'pnye okee.. (:

okee,, ni sje utk hri ni,,, renung-2 kn da slmt beramal ^_^







Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

GoOd JoB aTeYn! (:

hye buddies! hee.. ari ni si bdk bru nak bljr mau b'celoteh,, mau dgr ke tidak ????? haha,, i mmg suke mmksa org dgr ape yg i nk bebelkn.. so what ?? xsuke bleh p mam,,, heee :P just kidding lah,, meh cni meh duk dpn lappy or desktop or skrg kn rmai yg men bb,, wah,, haha,,, untung lah ~

ari ni aq nk cte yg aq da unfriend si capital M.. seronok ke sedih??? ofcorse lah sedih,, da ta dpt nk stalker fb dye,, klw xsll bce status dye yg mrepek meraban tuh,, hee... status dye tuh yg kdg-2 wat aq tergelak ! haha.. tp pas ni sorry ateyn,, kau cme mmpu ape? tgk dye friend dgn sape jer,, hehe,, last status yg aq bce td.. "<------- sya akn sll focus cinta awk" lbh krg cm tuh lah,, aq xigt lah,, sbb skit hti pnye psl,, nah amek kau " aq unfriend da kau" jht xjhtnye aq neyh,, hehe

no lah,, aq bkn yg mcm tuh okee,, :) aq baik wlaupon xsebaik prmpuan len tp aq akn jga hti org slgi aq mmpu,, :p (perasan) aq unfriend ngan dye sbb xnk hti aq ni skit,, tahu ?? kau kau kau,, boleh jga hti aq?? ta boleh kn,,, sbb tuh lah aq sndri yg jga hti aq neyh,,, (: sje nak wat gimik! lalalalala~

done unfriend dye dri fb n now,,plan ke-2,, slow-2 cmpk dye dri hti kau.. okee ateyn ?? good gurl baby.. <3 <3 <3 ... step 3,? just forget him dear.. dye bkn tok kau ! dye ptot dpt lbh baik dri kau ! hurmm,,, i'll let him go,, :)

that's all,, thank you,,, ade mse sggah lgi ye at blog FATIN SYAHIRAH HUSSAIN yg comel lg cute. . . hehe,,

salam,,, 
Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

Thursday, 27 October 2011

bAcK t0 ThE PaSt. . .!

hye blog ksygn ! sorry yup coz da lme xupgrade kau,, hee aq xde mse lah . . aq jnji nnt klw aq da ade mse aq setting baik kau ni,, n aq ltk bnyk story kat dlm bdn kau ni eh ? ;) ape aq nk ckp dgn kau ek ? ble aq duk sorg-2 bnyk tol yg aq nk kongsi tp ble da ade dpn kau cm ni lah jdinye,,, bisu sribu bhsa,, ngeh-3,,, okee-3 ..sje je lah nak gedik ngan kau... ! heee :D

aq nk btau kat kau smething ni,, tp kau tamo btau org tau,, nnt "Mamat" tuh mrh at aq.. bab dye takut klw org tau sal aq ngan dye,,, huhu,, tp ktorg xde pe-2 pon lah sayang... kau knp nak jelez??(lappy pon tahu CEMBURU) hehe,, don't worry okeh,, kau ttp terbaik utk aq,, (:

aq cme nak btau kau y aq sbnrnye wlaupon xde pe-2 ngan dye tp aq syg doe at dye,,, nmpk je cm biasa tp aq syg at dye,, dye pon tahu 2,, tp dye xtau sbnyk mne aq syg kt dye,,,,, #ape?? kau tnye aq knp aq syg kat dye?? sbb... dye baik kau tau x? slme aq knal dgn dye dye sll wat aq ktawa... dye jujur,,, wlaupon kjujurn dye tuh akn wat aq skit hti tp skurg-2nye dye jujur,, dye xcm laki len tau yg ngorat aq,,, dye len skit,,, aq pon xtau lah nk ckp cm ne,,, haish ! =.="

aq cume nak btau kau yg aq ade skit terkilan dgn dye,,, n sedih.. :) sedih teruuuus aq ni,,,, haha,,, tp aq xslhkn dye,, aq tahu dye pon xde niat nak wat aq sedih,,, prasaan xboleh di pkse,,,, kn-3?? cm kau ngan aq,, heee :D stiap kli dye crita psl ex dye kat aq msti aq rse skit hti,, cmbru,, n sedih,, tp aq xckp pon kat dye,,, aq akn ckp aq okee je,, tp sbnrnye aq xokee! aq fhm dye nak luahkn ape yg ade dlm hti dye tuh,,, so,, aq cbe jadi pndgr yg terbaik,,, :P biar aq sedih .. aq xnk tgk dye sedih,,, :(

serius aq ckp ni 1st time aq yg jd "perigi cari timba" xmalu kan,, haha,,, peduli ape nyerrk!! org kat dlm facebook 2 ckp klw kte syg kat seseorg kte kne btau dye supya xt'lmbt,,, n aq da btau pon,, huhu,, so,, klw pe-2 jd pas ni pon aq rse puas,, sbb aq da btau dye yg aq sbnrnye syg at dye,,,, :)

dye sygkn ex dye lg,,, aq syg ke kt ex aq?? bodoh klw aq ckp aq xsyg kat ex aq "yusrie mohd".. cinta aq kat dye ade lgi,,, aq xleh lpekn dye,,, aq prlukn seseorg utk aq lupekn dye,,,,  rmai-2 yg aq knal aq terpikat pda si "Mamat" 2,,, tp dye blum b'sedia,, n aq fhm.. :) mst rmai yg ckp aq ni pmpn ntah pe-2 je,,, aq nk yg terbek utk dri aq,,, member aq ckp.. asal kau xtggu ex kau?? dye kn tgh wat ibdh haji,, xbaik kau wat dye mcm 2,, aq cume mmpu snyum je,, n tnye dye smula,,, knp aq mst b'hrp pda org yg akn skitkn hti aq suatu hri nnt?

kwn-2 aq xfhm ape yg aq tgh lalui,, aq xnak aibkn ex aq pda spe-2,,, biar aq je yg fhm,,, aq cume "sayang" kat capital M 2 tp cinta aq pda yusri mohd.. hrp korg fhm aq,,,, aq nk lupkn ex aq tuh je,,,, aq xnk nnt ade pmpn len yg akn skit hti,,, biar aq je yg rse,, aq xksh,, hti aq mmg utk kaum adam sakitkn,,, :)

p/s utk cpital M:
 -----> sya xmara awk,,, sya lgi heppy dpt abg cm awk,,
 -----> sya xbnci awk,,, sbb awk da ajr sya smuanya,,
 -----> klw sya sedih ke,, sya skit hti ke,, sya nangis sbb awk ke.. 2 xb'mksud sya b'dndam dgn awk,,
          tp sbb sya "sayang" awk,, :)
 -----> awk tamo rse brslh okee,,, sbb sya tetap okee,, :p
 -----> btol ckp awk,, kte cme mrncng tp tuhan yg tentukn.... ^.^
 -----> awk jgn sedih okee,, sya xsuke lah tgk awk sedih,, lgi-2 klw awk ckp nak nangis,, nnt sya
          yg nangis dlu.. huhu
 -----> awk baik,,, n sya psti awk akn dpt yg lbh baik dri ex awk,, dye akn wat lbh mcm mne ex awk
          wat kat awk :)
 -----> sorry eh wak klw kdg-2 prgai sya yg giler ni wat awk kcik hti ke pe ke,,, :(
 -----> n "thanks" awk sbb mnambah sya dlm facebook awk.. klw x,, mst sya xdpt knal awk.. !heee :p

 cuma perhiasan..... :)

okee,, smpai cni je lah aq btau rhsia aq kat kau,, eh-3,, lupe lak nk ckp,, aq pon syg kau lah lappy sengal...kdg-2 kalau kau wat gler,, aq sbr je,,, n syg aq xpnh brubh,,, ececeh,,, suke lah tu~ ngade! muahh! dah,, jgn nak kmbang sgt,,, aq syg kau sbb kau sll ade tiap kli aq ade mslh,,, kau je yg setia dgr mslh aq,,, tanx kawan ! :)














 
Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).