Saturday, 26 November 2011

Cinta Maha Kuasa adalah CINTA KEKAL. . ;')

mlm ni tbe-2 rse sedih sgt. . . igtkn dye leh fhm aq. . rupenye ta. .  hurmm,,, tape.. aq ta pksa kau utk fhm aq sbb aq pon ta fhm kau,, kn ?? sorry. . . try to be perfect 4 u . . . ;'( aq tau aq ta leh, , sbb ?? sbb. . . .
1) aq ta bole na syg kau mcm mna aq syg kn yus. .
2) aq ta perfect cm pmpn lain
3) aq ta bole na fhm kau
4) aq ta bole letak kau dlm hti aq. .
5) pintu hti aq masih tertutup utk syg n cinta "lelaki"

aq ta tau na cite kat sape. . smua org ta fhm aq. .  smua org ta tahu ape yg ada dlm hti aq ni. . kau ckp ape ? takut aq balik pda dye ?? cuba kau tnye prmpuan len. .  snggup ta dyorg kongsi ksih syg ? sggup ta bermadu ? madu tuh mmg manis tp ta smua snggup time madu dlm hdup dyorg,,

bila aq ckp kat mem aq yg yus tuh DAH KAWIN !! dye ketawakn aq. . . dye ckp kali ni pon kawin gak ke ?? time tuh aq rse, aq ni mcm ade sial je. . . knp ek org yg aq syg org yg aq cinta. . akhr nnt MESTI wat aq kecewa ?? aq penat la. . . pnt sgt.. tlg la brhnti menkn prasaan aq... sbb korg org len jdi mgsa. . .sbb korg aq ta leh trime laki lain dlm hti aq sbg pengganti kau.. knp korg kejam ek ???

skrg ni korg dah happy.. korg dah ade family sndri. . . aq ?? korg pnh fkir ta ape yg jd kat aq lps korg wat aq kecewa ?? pnh fkir ta aq happy ke sedih ??? yus !! kau tau ta.. aq ta nangis kat luar.. tp dlm hti aq ni,, sll nangis... tiap kali aq smbhyang.. aq akn teringat kat kau. . tiap kali aq berdoa,, air mta aq ni jtuh . .  aq ta leh lupe knangan kte .. aq teringat janji kte. .  hti aq sakit sgt...

dlm doa aq,, aq ta penah mnta kau dlm kesusahan wlaupon kau dah skitkn hti aq,, aq sll mnta kau bhgia dgn istri dn kluarga kau. . . pedih sgt hati aq ni kau tahu ?. . . aq sll luahkn kat Dia bila aq da hbs solat,, aq mnx Dia pelihara hati aq ni dripda kekecewaan.. aq ta kuat na tnggung ni yus ! aq tnggung sorg-2.. tp tape... aq dah trime ni smua dgn pasrah. . aq tau ni smua ujian utk aq, ,  Dia syg kn aq. .  dye nak aq trus beribadah pda dye. .

aq ngaku. ..  dulu aq lupa kat Dia.. aq wat hal aq.. aq ta wat bnda wajib !! aq lalai. .  sbb tuh aq diuji mcm ni. . . aq berterima kasih gak kat kau,, sbb kau aq dah sll solat. aq nak dktkn dri aq dgn Dia... sbb cuma Dia je yg lebih mengetahui apa yg terkndung dlm hati aq. .  klw aq mati sekalipon aq puas. . . aq akn terus kejar cinta Dia,, sbb cinta Dia lebih sejati brbnding cinta aq dgn kau,,, Allah always beside me ;')

aq maafkn kau wlaupon kau dah wat hidup aq merana. .  . :'(
Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

Thursday, 24 November 2011

KeReTa !dAmAn Aqu !!

hye peeps. .  wlaupon mlm ni mood ta bape na ade. . tp tgn ni gtl je na btau kat korg kreta ape yg aq idam-2 kn slame ni,, haha , , korg tau kreta porche ??? alaaaa,, yg sport pnye tuh. . 2 pntu,, ha... 2 tetap di hati aq tuh, ,

porche carrera yg sll ade dlm hati ku,, haha, klw aq dpt ni ta tdo mlm weyh,, 7 hri 7 mlm aq duk je dlm kete neyh. . .  haha... ni dlm mmpi sll la pgg,, yg real tggu aq tua pon blum tntu jdi milik aq,, haish !! 

haha.. bak mntak buln jtuh ke riba lah kn,, kete ats ni mmg confirm-2 aq ta kn dpt,, hehe tp aq ade lgi 1,, slh 1 kreta idmn aq,, ni yg pling low lah,, haha.. comel je,, klw aq yg duk dlm tuh lgi la comel !! bhaha *perasan je kau pmpn. . .  ;p

suzuki swift... klw g bndr ade adi putra ngan kreta ni,, mmg dah sah-2 aq pndg kreta ni taw ! haha,, minat gila siot ! aq klw pndg mmg ta berkelip,, fuhh ! bila leh dpt kreta ni...... haha

kreta ni aq leh dpt tp ta tau bile. . na mnx at ayh segan,, hehe,, tp mmg aq da mnta pon.. dgn muka ta malunye.. lgi-2 bile kreta ni lalu dpn mta aq,, trus aq ckp "yah ! nak kreta tuh ... smbil tnjuk tpt at kreta swift tuh.. haha.. ayh aq pe lgi lynkn je lah otak aq ni,,,, hehehe,, itu lah gelagat si ank dan si bapa.. heee. :D

bila mau dpt ni,, ?? na tggu kje,, t da kluar kreta yg cntik-2,, haish ! tape-2,, "SUZUKI SWIFT" kau ttp mnjdi pujaan hati ku. . .  wee~ sbr eh,, t aq beli kau ! tggu taw,, haaa... klw korg bek hti na blikn aq,, aq na wrna biru taw,, wrna biru cun giler ! klw tade bru grey pon boleh lah, tp grey glap aw,, tanak yg cerah,, ta suke.. ha ?? ta de gak ke ?? hurmm,, putih cm ni pon okee gak,, hehe,,, *cerewet nauzibillah aq ni ! haha..

k lah pai cni je,, igt taw,, law ade rzki lbih jgn lupe blikn aq kreta swift ni,, hehe,, smpai mti aq akn igt taw,, ngeh-3 ^.~

Assalamualikum . .  . :)

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

Thursday, 3 November 2011

rindu awak lah. . . :(

ari ni tbe-2 rse rnduuuuuuuuuuuuu sgt kt si "die" hurmmm.. ssh tol nk lupekn kau kn,,, da 3mggu kn kau kat sne..aq pon xtau ape cte kau kt sne,, ntah kau chat ke x,, aq na call kau tp ntah ek,, aq rse cm xprlu kot call kau,,,,, tp aq rndu kau giler!!! :(

smua xfhm aq,,, aq pon kdg-2 xtau ape yg aq nak utk dri aq sndri,, aq bosan giler bile kau xde,,,, aq xtau nk wt pe.. klw xdlu mst kte sll je msg,, kau sll msg aq even kau tgh wt kje kn?,, kau ckp klw wat kje xmsg aq,, kau xde mood,,, wlaupon aq mrh-2 ke mse 2... kau still sbr je dgn kerenah aq ni,,,,, aq rndu nk gduh dgn kau,,, ! aq na kau pjuk aq,,,, ble aq mrh mst kau ktawakn aq... kau suke tgk aq mrh kn,,,? ble aq nangis bru kau terdiam,,, kau xbg aq nangis da,,,, skrg ni klw aq nangis spe na pjuk aq?????

aq xpnh pon pdm smua msg-2 kau kt dlm fon aq. . . tiap-2 mlm sblm tdo aq akn bce,, yus!! org xtau ape yg aq lalui skrg dyorg xfhm ape yg aq rse... aq tau kau cm ne. . . aq xsuke ble ade org bruk-2 kn kau,, even aq fkir -ve je sal kau,, tp aq xsuke org len pkir bruk kt kau,, aq sll pthnkn kau.. aq sayang giler kat kau.... aq kwn dgn spe-2 pon  dyorg ttp xleh gnti tmpt kau,, :(

aq nk lupekn kau sbb 2 aq kwn dgn dyorg,, tp aq lupe luaran je,, dlmn aq ni smpai skrg kau ade dlm hti aq,, wlaupon kau da skitkn hti aq,.. aq xboleh buang kau dri idup aq,, knp mst ade "dia" dlm hbgn kte??? KALAU org ke3 wjud dlm hbgn kte knp mst kau knal dgn aq??? knp kau bg aq hrpn tuk syang n cntakn kau ?? knp kau wt aq tergile-2 kan kau???? knp aq yg kne ni smua?? knp xorg len............... ? :(

mlm ari tuh,, aq tgk buln.. buln 2 cntik sgt,, aq teringt kat kau... klw dlu ble aq rndu kau mst aq suh kau tgk buln mse aq tgh tgk, aq nk kau dkt dgn aq,, tp mlm ari tuh, bile aq tgk buln aq rse kau jauh sgt dri aq,, kau mst xtgk buln mse tuh kn sbb mse tuh kat tmpt kau mthri,,, :(

aq sllu tggu kau call aq,, wlaupon ble kau dah call n aq lyn kau truk,, tp aq happy sbb dpt dgr suara kau,, mcm yg aq ckp td ble aq mrh kau akn ktawa,, aq suke dgr kau ktawa,, aq tau kau ktawa sbb nk happykn aq, kau mmg jnis yg xsuke  tnjuk mslh kau,, tp aq tau mslh kau ape? kau xtau cm ne nak amek hti aq blik,, aq tau kau ssh hti ble tgk aq cm ni,, kau rse brslh dgn aq,, aq knal kau mcm mne,, hti aq xberslji mcm hti kau.. kau sll ckp hti aq ni pns n kau akn bg slji ckit kt aq utk sjukkn hti aq,, 2 slh 2 cm ne kau nk pjuk aq,,, :) tp kau tau 2 smua kngn je,,, :(

aq nk kau tau yg aq sayang kau giler-2... kalau org ke-3 tu xwjud,, aq nak kau cri aq blik!! n wat aq p'cya pda kau smula,, aq akn trime kau KALAU kau leh buktikn kt aq yg org ke3 2 xwjud n xpnh wjud!!! tp... klw btl org ke3 tuh wjud,, aq mrayu at kau jgn dtg blik pda aq,,, jgn cri aq lgi,, biarkn aq dgn dunia aq sndri,, aq xnk sdih sbb laki lg,,, mgkin ade yg lbh bek utk aq dripda kau,,, wlaupon hkiktnye aq ttp nk kau sorg je!!! :(

"love never fails" but "i'm always fail in love" :(

credit to: yusrie mohd :'(




Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

Sunday, 30 October 2011

adeq oh adeq!

adeq oh adeq! haish!! kau kcik-2 da pndai ye ngorat laki,,,, tamo la yunk. . . aq kne jga kau,,, aq nk kau jdi baik! aq n aqq kau yg lain rsaukn kau kau tahu ?? kdg-2 klw otak kau jdi mereng mcm-2 yg kau wat yunk,, smpai ktorg ni da naik pning. . . tamo-2 okee?? aq tahu kdg-2 kau jelez dgn aqq-2 kau kn.. sbb leh wat pe je,, kuar rumah suke hti dgn bf msing-2,, n kau tggl sorg-2 at uma,, aq tau kau bosan..

tiap kali aq blik dri hostel mst tggl kau je kt uma,, aqq kau lgi 2 org tuh xde,, muka aq ni lah yg kne tmnkn kau ... tahu ?? tp kdg-2 prgai kau mlampau yunk! bla mau brubh?? kau gnekn aqq kau,, kau rmbat je org yg aqq kau mnt ke,, kdg-2 smpai bf pon kau TERambil,, mle lah b'gduh bsr antra aqq kau dgn bf dyorg..

kau tamo wat prgai cm ni lg okee,, smua aqq kau da pnh terkne dgn kau, termsuk aq "sambil wat muke cute" heee :D aq fkir kau adq aq je aq xmrh kau,, tp agk-2 ye yunk! mybe kau tgk aq xreti mrh org kau mau pijak kpala aq ka?? ari tuh knp kau kcw mem aq ?? aq ade password fb kau,, tp aq xpnh kcw fb kau tahu ?? mem-2 kau pon aq xpnh usik. .  .

jgn lah kcw mem-2 aq yunk! dyorg tuh muka je ensem tp prgai lom tntu encem wooo~ ops! hee.. aq xsuke kau kcw mem-2 aq,, plezz k? ari tuh terdetik hti ku ini untk check kau pnye msg at fb,, gler kentang weyh ble aq bce msg kau ! mmg terbaik lah. . .  aq bg kau pnjm bb aq sbb xnk bg kau hlg bosn,, upenye kau p mengayat mem aq!! ceit!! aq xmrh lorh klw kau nk kwn je ngn dye,, tp jgn la lbh-2,, yg smpai mnx num dye tuh knp yunk??  dye tuh da ade gf,,

aq tnye kau,, kau ckp bkn kau yg taip tp zani (adq laki aq). . aq da msk dgn prgai kau,, tp aq wat bodo je,, pe-2 hal,, gf dye yg cri aq kau tau?? aq gak yg kne,, bkn kau! ksian lah weyh kat aq,,, klw aq jht da lme aq deactive kau pnye fb 2,, tahu x?? kau msih budak, , , jgn tertipu dgn llki okee??
nnt kau yg kecewa!! mcm aq skrg. . hee~

bf kau xpnh kurng dri aqq kau,, aqq-2 kau smua 1 je,, yg aq ni lgsung xde,, cm ne lah kau leh dpt smpai 2, 3 ekor kumbang?? pelik tol aq,, ayt pe kau gune pon xfhm lah,,,,, (jelez) hahaha....

okee,, dah,, smpai cni je aq n bebel kat kau! len kali tamo wat lgi.. aq xsuke!! okee sayang??? aqq-2 smua syg kau,, tahu?? behave ur self okee? muahahaha <3 <3 <3

ade sdikit pic-2 family di bwh ini,, rjin-2 lah tgk klw mau knal fmily ateyn da cuties,, :p

sblh kri tuh aqq aq, tgh adq bwh aq,, n knn adq aq bwh yg tgh,,, haha
pndai-2 lah korg fhm,, (:

 ni aqq aq yg pling rpt dgn aq,, emai ckp muke aq sme ngan dye,, btol ke??

 ni adq aq yg bwh aq tuh,, muke dye mmg nmpk matured,, rmai ckp dye ni aqq aq,, bhaha

 ha,,, ni special skit,, ade frem lg taw.. haha,, ni adq pmpn aq yg last, aq ade 2 je adq pmpn,, huhu

ha?? gmbr aq?? xpyh lah,, kau kn da sll tgk gmbr aq,, hehe,, tp ade lg 1 nk tnjuk ---->

ni pic aq ngan aqq ksygn aq,, sme ke?? xkn,,, klw sme pon aqq aq lg chantekk lol! haha spe-2 yg b'mnt,, ?? tett. . . aqq aq da b'pnye okee.. (:

okee,, ni sje utk hri ni,,, renung-2 kn da slmt beramal ^_^







Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

GoOd JoB aTeYn! (:

hye buddies! hee.. ari ni si bdk bru nak bljr mau b'celoteh,, mau dgr ke tidak ????? haha,, i mmg suke mmksa org dgr ape yg i nk bebelkn.. so what ?? xsuke bleh p mam,,, heee :P just kidding lah,, meh cni meh duk dpn lappy or desktop or skrg kn rmai yg men bb,, wah,, haha,,, untung lah ~

ari ni aq nk cte yg aq da unfriend si capital M.. seronok ke sedih??? ofcorse lah sedih,, da ta dpt nk stalker fb dye,, klw xsll bce status dye yg mrepek meraban tuh,, hee... status dye tuh yg kdg-2 wat aq tergelak ! haha.. tp pas ni sorry ateyn,, kau cme mmpu ape? tgk dye friend dgn sape jer,, hehe,, last status yg aq bce td.. "<------- sya akn sll focus cinta awk" lbh krg cm tuh lah,, aq xigt lah,, sbb skit hti pnye psl,, nah amek kau " aq unfriend da kau" jht xjhtnye aq neyh,, hehe

no lah,, aq bkn yg mcm tuh okee,, :) aq baik wlaupon xsebaik prmpuan len tp aq akn jga hti org slgi aq mmpu,, :p (perasan) aq unfriend ngan dye sbb xnk hti aq ni skit,, tahu ?? kau kau kau,, boleh jga hti aq?? ta boleh kn,,, sbb tuh lah aq sndri yg jga hti aq neyh,,, (: sje nak wat gimik! lalalalala~

done unfriend dye dri fb n now,,plan ke-2,, slow-2 cmpk dye dri hti kau.. okee ateyn ?? good gurl baby.. <3 <3 <3 ... step 3,? just forget him dear.. dye bkn tok kau ! dye ptot dpt lbh baik dri kau ! hurmm,,, i'll let him go,, :)

that's all,, thank you,,, ade mse sggah lgi ye at blog FATIN SYAHIRAH HUSSAIN yg comel lg cute. . . hehe,,

salam,,, 
Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

Thursday, 27 October 2011

bAcK t0 ThE PaSt. . .!

hye blog ksygn ! sorry yup coz da lme xupgrade kau,, hee aq xde mse lah . . aq jnji nnt klw aq da ade mse aq setting baik kau ni,, n aq ltk bnyk story kat dlm bdn kau ni eh ? ;) ape aq nk ckp dgn kau ek ? ble aq duk sorg-2 bnyk tol yg aq nk kongsi tp ble da ade dpn kau cm ni lah jdinye,,, bisu sribu bhsa,, ngeh-3,,, okee-3 ..sje je lah nak gedik ngan kau... ! heee :D

aq nk btau kat kau smething ni,, tp kau tamo btau org tau,, nnt "Mamat" tuh mrh at aq.. bab dye takut klw org tau sal aq ngan dye,,, huhu,, tp ktorg xde pe-2 pon lah sayang... kau knp nak jelez??(lappy pon tahu CEMBURU) hehe,, don't worry okeh,, kau ttp terbaik utk aq,, (:

aq cme nak btau kau y aq sbnrnye wlaupon xde pe-2 ngan dye tp aq syg doe at dye,,, nmpk je cm biasa tp aq syg at dye,, dye pon tahu 2,, tp dye xtau sbnyk mne aq syg kt dye,,,,, #ape?? kau tnye aq knp aq syg kat dye?? sbb... dye baik kau tau x? slme aq knal dgn dye dye sll wat aq ktawa... dye jujur,,, wlaupon kjujurn dye tuh akn wat aq skit hti tp skurg-2nye dye jujur,, dye xcm laki len tau yg ngorat aq,,, dye len skit,,, aq pon xtau lah nk ckp cm ne,,, haish ! =.="

aq cume nak btau kau yg aq ade skit terkilan dgn dye,,, n sedih.. :) sedih teruuuus aq ni,,,, haha,,, tp aq xslhkn dye,, aq tahu dye pon xde niat nak wat aq sedih,,, prasaan xboleh di pkse,,,, kn-3?? cm kau ngan aq,, heee :D stiap kli dye crita psl ex dye kat aq msti aq rse skit hti,, cmbru,, n sedih,, tp aq xckp pon kat dye,,, aq akn ckp aq okee je,, tp sbnrnye aq xokee! aq fhm dye nak luahkn ape yg ade dlm hti dye tuh,,, so,, aq cbe jadi pndgr yg terbaik,,, :P biar aq sedih .. aq xnk tgk dye sedih,,, :(

serius aq ckp ni 1st time aq yg jd "perigi cari timba" xmalu kan,, haha,,, peduli ape nyerrk!! org kat dlm facebook 2 ckp klw kte syg kat seseorg kte kne btau dye supya xt'lmbt,,, n aq da btau pon,, huhu,, so,, klw pe-2 jd pas ni pon aq rse puas,, sbb aq da btau dye yg aq sbnrnye syg at dye,,,, :)

dye sygkn ex dye lg,,, aq syg ke kt ex aq?? bodoh klw aq ckp aq xsyg kat ex aq "yusrie mohd".. cinta aq kat dye ade lgi,,, aq xleh lpekn dye,,, aq prlukn seseorg utk aq lupekn dye,,,,  rmai-2 yg aq knal aq terpikat pda si "Mamat" 2,,, tp dye blum b'sedia,, n aq fhm.. :) mst rmai yg ckp aq ni pmpn ntah pe-2 je,,, aq nk yg terbek utk dri aq,,, member aq ckp.. asal kau xtggu ex kau?? dye kn tgh wat ibdh haji,, xbaik kau wat dye mcm 2,, aq cume mmpu snyum je,, n tnye dye smula,,, knp aq mst b'hrp pda org yg akn skitkn hti aq suatu hri nnt?

kwn-2 aq xfhm ape yg aq tgh lalui,, aq xnak aibkn ex aq pda spe-2,,, biar aq je yg fhm,,, aq cume "sayang" kat capital M 2 tp cinta aq pda yusri mohd.. hrp korg fhm aq,,,, aq nk lupkn ex aq tuh je,,,, aq xnk nnt ade pmpn len yg akn skit hti,,, biar aq je yg rse,, aq xksh,, hti aq mmg utk kaum adam sakitkn,,, :)

p/s utk cpital M:
 -----> sya xmara awk,,, sya lgi heppy dpt abg cm awk,,
 -----> sya xbnci awk,,, sbb awk da ajr sya smuanya,,
 -----> klw sya sedih ke,, sya skit hti ke,, sya nangis sbb awk ke.. 2 xb'mksud sya b'dndam dgn awk,,
          tp sbb sya "sayang" awk,, :)
 -----> awk tamo rse brslh okee,,, sbb sya tetap okee,, :p
 -----> btol ckp awk,, kte cme mrncng tp tuhan yg tentukn.... ^.^
 -----> awk jgn sedih okee,, sya xsuke lah tgk awk sedih,, lgi-2 klw awk ckp nak nangis,, nnt sya
          yg nangis dlu.. huhu
 -----> awk baik,,, n sya psti awk akn dpt yg lbh baik dri ex awk,, dye akn wat lbh mcm mne ex awk
          wat kat awk :)
 -----> sorry eh wak klw kdg-2 prgai sya yg giler ni wat awk kcik hti ke pe ke,,, :(
 -----> n "thanks" awk sbb mnambah sya dlm facebook awk.. klw x,, mst sya xdpt knal awk.. !heee :p

 cuma perhiasan..... :)

okee,, smpai cni je lah aq btau rhsia aq kat kau,, eh-3,, lupe lak nk ckp,, aq pon syg kau lah lappy sengal...kdg-2 kalau kau wat gler,, aq sbr je,,, n syg aq xpnh brubh,,, ececeh,,, suke lah tu~ ngade! muahh! dah,, jgn nak kmbang sgt,,, aq syg kau sbb kau sll ade tiap kli aq ade mslh,,, kau je yg setia dgr mslh aq,,, tanx kawan ! :)














 
Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

Friday, 9 September 2011

very sad t0day !! :'(

mlm neyh aq rse sedeyh sgt,, sayu hati,, knp ek ?? ni smua sbb pkwe aq !! dy xpnh ksiankn aq !! dy suke wat aq menangis !! -awk,, npe awk suke tgk sya mnangis ?? npe awk xphm hti sya ?? klw la awk leh tau mcm mne hti sya,,,,,,,,,,,,,,,, :'( - entry neyh aq wat utk insan di panggil llaki ,,,,

wahai lelaki,,
tahu kah kamu yang kamu telah melukakan hati seorg prmpuan yg terlalu sygkn kamu ??
tahu kah kamu bhwa kamu telah menyakiti hatinye ??

wahai lelaki,,
sedar lah,,, prmpuan ini terlalu bnyk berkorban utk mu,,
sma ada kamu thu atau pun tidak !!

sedarlah insan yg bernama lelaki,,,
perempuan ini yang snggup berulang alik sejauh 300 km lbih semata-2 ingin berjumpa dgn kamu,,
wlaupon dy penat,, sakit,, dy tetap pergi utk jumpa kamu ,,,

sedarlah wahai lelaki ,,
prmpuan yg kamu skitkn htinye ini lah yg bnyk terluka, mkn hti dgn sikap mu itu,,
perempuan ini juga yg selalu tergesa-2 dlm ape pon yg dibuatnye smata-2 utk mnjaga hti kamu..
prmpuan ini akn mnuruti smua printah mu,,
prmpuan ini snggup skitkn hti nye sndri ble brgduh dgn kamu dan dy terpksa pendamkn nye,,
krne kau xprnh izinknnya keluar !!

whai lelaki,,
fhm lah htinye utk sekali sja,,
ceriakn lah drinye dgn gurau seda kamu,, layanan kamu,,
lapkn lah airmatanya dgn pnuh ksih syg,,

to my beloved hubby :-
*awak,,, klw awak blik sabah msti awk brubah ,,, awak bkn mcm sya knal kt semenanjung ni ,, awak da xpduli psl sya lg .. awak biarkn sya .. awak abaikn sya ,, awak da xhirau sal dri sya lg, sya mkn atau x,, sya demam ke,, saya da mkn ubt ke blom,, klw xawk mst amek pduli kn ?? sya sedeyh sgt-2 skrg wak,, sya btol-2 kcwa dgn awk,, awk ckp nak blik ari jumaat ni 9hb 9 2011,, pas tuh awk ckp xjd,, awk nk blik 10hb 9 2011,, n td awk ckp awk kne blik ari 11hb 9 2011 ,, sedeyh sya wak,,,, npe awk xpnh bersungguh-2 utk sya ae,, knp awk cm xpdulikn sal hbungan kite ni ? awk xsyg sya dah ae ?? sya sayang awk taw ,, :(

knp awk xpnh ffhm sya ?? ape slh sya ae ? slh sya sbb terlalu sygkn awk ke ??  hurm,, npe sya jumpa awk ae ??? npe sya knal dgn awk ?? klw kite xknal mst sya xsygkn awk kn,, n mst sya xsedeyh mcm neyh,,,,,, 

-------------> awk klw xsyg sya da awk pulangkn hti sya cra bek-2 taw,, xmo wat mcm neyh ,, sya terseksa ,,,, :(

sya cuma nak bg thu ,,,
kalau lah awak bleh rse ape yg sya rse skrg ....
mst awk xkn lukekan hti sya kn ?? (:


sya tetap tggu awk,,, wlaupon hti sya skit sgt skrg ,,,, ^_^


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

Monday, 27 June 2011

aYaH,, kTa SyG aYaH CePaT sMbUh PlEzz,, =,="

entry kli ni aq nak cte sal ayh aq n ksedihn yg aq lalui skrg,,, aq skrg xtau ape yg da jdi kt dlm idop aq,, lps 11 mslh dtg,,, bru2 neyh aq mnjlni 1actvty orientasi yg di wat oleh aqq2 senior kt ostel tuh,,, 3hri ktorg orientasi dr 24hb jun smpai 26hb jun,, tp 26hb tuh tp t'pksa dibtlkn sbb sbtu mlm tuh bdk asra aq rmai yg kne histeria... t'masuk aq,, aq org ke brpa ntah yg kne histeria tuh,, aq t'kne mse ktorg ontheway nak blik asrma,, aq t'nmpk cm baby dduk kat ats krusi,, bnda tuh nmpk jelas gle,, time tuh aq da nangis da mnjrit2,, tp ade aqq senior ngan kwn2 aq tlg bg aq smgt,, sbb aq mmg lmh smgt,,

diorg papah aq smpai surau asrma,, aq da xb'dya nak jln lg mse tuh,, tp diorg ckp aq kne kuat,, aq kne lwn tuh smua,, diorg bcekn aq yassin, ayt kursi smua.. smpai aq dlm surau tbe2 aq nangis,,, aq xblh lwn bnda tuh, kwn2 aq bwk aq msuk pejabat warden,, sbb ade org tlg ubtkn kt ctu,, aq bring n meraung2 kat ctuh,, aq t'byg je bdk tuh,, aq nak jd kuat tp aq xbleh,, aq mcm ape da ble kne histeria tuh,, pas org tu ubtkn aq ok da,, tp lmh lg,, diorg bwk aq msuk surau blik,, aq rht kjap,, pas tuh aq kne wat kli ke dua,, kli ke2 tuh aq rse skit sgt,,,

ble da diubat lg skali, aq penat.... penat mnangis, menjerit,, suara aq hmpir xde... aq t'tdo kat ctu, xlme pas tuh mak ngan abh aq dtg utk amek aq bwk blik uma,, aqq n adq aq pon ikut skali,, diorg papah aq bwk msok dlm kete... ble smpai kat rmh aq kne lg skali,, tp xtruk sgt,, n skjp je... aq t'tdo smpaipg sok nye... hnya tuhan je yg tau prasaan aq ble aq bgn tdo tuh,, penat yg t'amt,, skit kpala n tlarat,, bdn aq smua skit... mse tuh aq igt aq nak blik ostel,, tp mak aq xbg aq blik lg,, sbb aq xchat lg spnuhnya....

mlm tuh abh aq pnggil org utk ubtkn aq.. diorg buang bnda tuh, aq,, tgn aq smpai lbm2 org tuh wat. t'seksa aq mcm neyh.. tp alhmdulillah aq rse bnda tuh da xde,,, aq kne kuatkn smgt.... ble bnda tuh da stle,, mslh len plak dtg,, aq da okee tbe2 aq dpt brita bruk psl ayh agkt aq kat pekan,, dy xcdent ptg tuh sbb t'gelincir nek mtor bsr trafik tuh... aq xtau ape yg dy fkir mse tuh,, mgkin ayh aq t'lalu fkir sal aq,, dy rsaukan aq.... mto trafik tuh hbis hncur,, tlung rsuk ayh aq pth 4,, smlm aq tgk dy kat hspital, aq rse sebak sgt tgk keadaan dy cm tuh,,,, mka dy lebam akibat t'hentak dgn helmet yg dy pkai mse tuh,,mta dy lebam n ada drh beku kat dlm mta dy,, hti aq luluh ble tgk ayh kesyngn aq mcm tuh,, knp xaq je yg berada kt tempat dy??

mak aq yg aq pling tgk sedeh sgt tp dy xtnjuk,, mak aq kuat,,tp aq x.....npe?? *kau kne kuat ira hdapi ni smua,, ni smua dugaan utk kau,, kau kne trima dgn redha.. jgn menangis lg!! stop it ira!!! kau kne kuat!! be strong girl babe!!!,, * aq akn cbe utk kuta hdpi ni smua,, sbb skrg mak aq hrp kat aq utk jga adq aq.. aq xnk adq aq sdeh,, aq kne kuat supya dy pon kuat,, ya allah kau sembuhkn lah ayh aq dgn cepat,, jgn biarkn dy skit mcm tuh,,, aq xsmpai hti... amin... ;(


kat ats neyh pic ayh aq yg xcident tuh.. beliau b'keje sbg seorg anggota polis di IPD pekan,, ayh aq ni keje dy escort tuanku, yg bwk motor besar tuh,, tu la keje dy.. tp pda mse tuh dy b'tugas utk escort PM kta YAB datok najib,, datok najib pon nmpk kejadian tuh,, smlm setiausha dy dtg utk mlawat ayh aq n ade bebrapa org reporter jgk,,,




kat ats ni plak pic motor yg ditunggang oleh ayh aq mse xcident tuh b'lku... motor  tuh remuk at depan,, lnggr divider jln,, ayh aq mse tuh da t'cmpk ke tepi,, nsb bek ayh aq xt'cmpk kat tgh jln,,klw x, aq rse lg truk dr skrg neyh...

pss for my dad: ayh,,,ayh cepat smbuh ae,, kta xkn blik jb slgi ayh xblik uma neyh,,, ayh cepat smbuh taw,,, ayh kuatkn smgt ae,, n sll wat ltihn paru2 tuh,, kta syg ayh sgt3 ;(

i love you so much dad <3 mmuahhh!!

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

Tuesday, 24 May 2011

pEnAt ToL aRy NeYh....

Huh! penat tol aq ary neyh....pnt gle2 vavee....haha,, korg na dgr cte ta?? aq skunk jd student blik!!! best gle b'gelar student,,stelah beberapa bln aq duk uma bsrkn bdn!! haha..now?? bdn aq da nek,tp skunk aq duk hostel da,,,,so aq cme mkn pg n ptg je,, sbb t'lalu bz dgn actvty yg dia adakan oleh senior2 kmi,,haha.... eh lpe plak nak knal kn sekolah bru aq,,hehe... skunk aq mnuntut at INSTITUT TEKNOLOGI PERINDUSTRIAN YPJ..of corse la SWASTA an?? haha,,,, 

Actually,, aq sbnrnya dpt poly wlaupown xdpt uitm,,haha...aq dpt tau poly tu pon ble da shri aq dftr msuk at tmpt neyh..tension seyh!! aq igt aq xdpt mne2 sbb tu lah aq msuk at cni..yela..result aq pon xla sgempak sgt an? but aq still puas hty la ngan result aq tuh,, coz xde yg fail!! tuh yg wat aq HAPPY gler2..klw la aq tau aq dpt poly, confirm2 aq xpg cni,,bnyk blnja wo0! haha..aq da bnyk sshkn mak ngan ayh aq.. >,<
i LOVE both of you!! mmuahh >,<
mom ngan dad aq neyh romantic aw,,, klh korg2 yg bru sthn jgung b'cntan cinton tuh,, but xbleh klhkn aq larh kn? >,<  kikiki... (pasan jerp)..okee3 da okee,, kta blik pda topic asal kte smla!! (dgn pnuh ktegasan) haha....psl poly tuh,, aq de problem jgk coz tmpt aq dpt tuh jauh taw...xde la smpai ujung dunia,,, korg neyh mcm2 jerp! haha... poly tuh cme at seberang perai p.pinang..xjauh sgt kn?? haha...utara selatan jer....... :D

Ary neyh yg aq penat sgt tuh sbb aq ade orientasi at kampus aq tuh...ntah pe2 jerk!! errr.........tp best jgk la, sbb knal dgn rmai kwn..tp kn............aq xsuke at sorg pmpn taw sbb dy dededikx sangat,,, huhu(sesuke hty jer taw ckp cm neyh,, nnty kne GAM bru taw) haha,tpi tuh hakikat LOL!! menci la dy,,, da la 1 group ngan dy, adoiy!! sok t'pksa la aq tgk mke dy lg,huh! klw na bg krjasama xpe la gak,,neyh pndai ckp jerkk! pndai ckp pndai wat ar!! sedap ngat suh org len wat! HAPTUIH!! ops terblih sudah nyah,, hihi :) 

olo...jap g ade p'jmpaan lak,,,sok?? ktorg ade actvty lg,,,huh! (mengeluh3, tuh je yg kau thu ek?) aq bkn pe,, aq pnt la nyah!!haha..prstwa lwk pd aq ary neyh ialah ?? haha.....aq bgn pg pkul 3.45a.m sbb 1st day an p kampus tuh,, tuh yg b'smgt ckit,,hehe..tp aq xleh bla btol,,ade ke bgn kul 3.45,,aq mndi2 n bsuh bju aq bru stgh jam,,, ade lbh lg 3 jam lbh,, sbb ktorg kne tggu bas kul 7.. aq pnye la ciap awl..haha..awl pnye awl, bus lak lmbt..kul 8 bru dtg,,tuh yg wat aq geram na mampos at driver bus tuh!! jnji kul 7 tp dtg kul 8,,, adoiy.... 

tp syok gak la sbb ary neyh aq yg pling bnyk ktwa at dlm blik aq neyh...gempak xgempak nye roomate aq neyh..haha.... kre ary neyh enjoy + tired larh... but it's stil okee :) i LIKE gtuh!! hehe..okee la aq na ciap2 trun bwh,, ade p'jmpaan ngan warden.. wekk.. nyampah mak, nyah!! haha..k nyte2..love you all okee.. salam...

 

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

Saturday, 9 April 2011

KeCeWa DeNgAn BoY aQ,,, =,='

Ari neyh, aq sedeyh sgt2 dgn sikap boy aq,, aq xbleh smpn lam hti aq lg,,,, aq terpksa gak menangis sbb aq xbleh thn sedeyh aq neyh,,,,,, dr mlm td aq mara dy, pas stu2 dy wat aq mara,, nape??? hati aq skit sgt2,,,, npe dy xphm prasaan aq? nape dy xnk memahami ape yg aq rse? npe??? aq igt ari neyh mood aq akn bek, rpenye x...... mood aq mkin truk, aq xnk gduh dgn dy tp dy sll wat aq mara? atau aq yg terlalu senstive?? klw dy tau aq ni t'lalu senstive knp dy xdpt nk memahmi isi hti aq neyh??? aq da bosn mcm neyh,,, aq da pnt nk mara2 tp hati aq sakit sgt,,,,,,

Sepatutnye, ari sok aq ade date dgn dy, ktorg da plan smggu lbh awl psl ari sok,,, sbb aq btol2 rndu at dy...dy pown ckp yg dy rndu kt aq gak,,, tp knp ari neyh dy senang2 cancel kan date tuh?? aq pnye ssh mnx izin ma ngan ayh aq nk jmpe dy, tp ble aq da dpt keizinan dy wat mcm neyh,,,,bkn senang ma ayh aq nk bg aq kuar jmpe lki,, lg2 ayh aq tuh,,, tp kli neyh ayh aq fhm,,, dy tau yg anknye da berusia 18thn n musthil aq xterlibt dlm couple2 neyh.... aq happy sgt ble ayh aq bg aq jmpe dy.. aq da plan nak wt suprise kat dy nnty, suprise tuh aq nk ajak dy tgk wyng, n aq yg tnggung, sbb aq tau dy nak sgt tgk filem "Merong Mahawangsa" dy nk tgk kt sne tp aq xbg sbb xde sape tmnkn dy.....aq xnk dy g dgn pmpn len, aq p'cya dy xkn kuar dgn pmpn len tp aq sbg awek dy msti ade prasaan cmbru,, aq mmg cmbru klw dy kuar g mne2,,,,

Tpi ble hri neyh spupu dy dtg ajk g bli brg kwin, dy nak cancel kn date aq dgn dy,, aq neyh sape?? xpnting ke pd dy? spupu dy lbih pnting dr aq??? dr tu aq dpt mnilai rndu dy kt aq sbnrnye xbnyk cm dy ckp kat aq sblm neyh,, klw dy btl2 rndu n nk jmpe aq, dy xkn tnye aq soaln tu.. "syg..bleh xklw abg cncel dtg phg?spupu abg ajk tmn dy bli brg kwin.." aq xdpt trime lngsung alsn dy..... aq pendam je sedeyh aq neyh, aq xtnjuk sgt...dy xtau sbnrnye aq btol2 sedeyh dgn dy,,,,, aq cbe fhm keadaan dy tp ade dy fhm keadaan aq??? lps neyh aq redha je. klw aq jmpe dgn dy ade la, klw xde xde la,,,aq da xnk plan ape2 pasal nk wat date dgn dy.... aq tkt bnde yg sme b'ulng lg,,,sbb aq tau kite cme mrancang tp Tuhan yg akn menentukn,,,,

ape pown aq, aq nk dy tau aq rndu dy sgt2,,,,,, aq nk jmpe dy.... nnti aq pg PLKN ssh da nk jmpe, ntah ble lg aq dpt jmpe dy,,,, aq cme hrp dy jujur dgn dri dy n jujur kt dri aq gak,,,, wat mse skrg neyh aq nk snypkn dri,, aq nk tnangkn fkirn aq,,, aq xnk msg atau call dy,,, biar la dy nk wat pe pown,,, aslkn dy xtpu aq.... aq pown b'hrp, mood aq cpt bek,,, sbb aq xkn lyn bek org tu slgi mood aq xbek,, dy sndri tau prangai aq yg pns brn,,, aq pown xnk marah dy,, aq menyesal gak sbb mlm td truk aq mara dy,, aq tengking dy,, dsbbkn hal yg remeh,, aq da cbe kwl tp prasaan mara aq tuh xbleh hlng,,,,
- Abang,,, maafkan syg.... syg sayang abang,, abang xmo wat syg sedeyh lagi,,, please................ ;(
wlaupown abang da kecewakn syg, syg tetap sayang abang,,, smpai ble2 honey. ILY so much
Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

Thursday, 7 April 2011

TaKoWt At BoY sEnDiRi =)

Monink sume,,,,bgn3................ape neyh xbgn2 lg...huhu,,,aq kn sbnrnye bingung..bkn bengong k,,,,haha..bkn pe,,,aq skunk da xon fb aq 2 dsbbkn kejadian ari tuh,,,,aq xmo da dy mara aq lg.....aq rndu gak at fb aq tuh tp nk wt cm ne,,,,,,nnty boy aq mara lorh klw aq men fb.....skunk aq bkak blog plak,,tp boy aq xtau sal blog aq neyh,,,,,aq tkt la nk btau, nnty dy mara aq pas tuh dy majuk.. aq neyh da la xpndai nk mujuk2 neyh,,,,aq klw bleh xnk la tpu dy,,tp dy t'lalu straight ngan aq,,sbb tuh aq kdg2 tkt nak b'trus trng ngan dy,,adoiyyy..............

Pas tu, klw aq btau dy,, nnty dy suh aq ttp blog neyh jgk cm ne??bleh TENSION aq taw..aq bkn xleh idop tnpa blog,,cma blog neyh la tmpt aq luahkn isi hti aq klw aq de mslh ke pe ke, tmpt aq nk bercerita dongeng kt korang,,hehe........ xde lah..guraw jep.....aq kn ske ckp, so tu yg smpai melalut2.....aq tau npe boy aq tuh xbg aq on fb,, dy tkt hti aq b'alih arh,,,huhu......sbnrnye ank pnh hti aq neyh da mmg akn tnjuk dy jep,,sbb aq da paku da,,,,,so, hti aq xkn b'alih arh la,,,,huhu........dlm blog neyh pown mne la ade mengontactkn aq dgn kaum laki,,followers aq pown ckit,,,huhu..............

aq just nk buang sume prasaan yg xmnyenangkn lam hti aq neyh n kongsi kgmbiraan aq lorh,,,2 je,,,bkn ade niat len pown,,,yg aq syg gle at blog neyh, tau xsbb pe???sbb.........................aq puas menghias blog aq neyh,, aq tnye org tuh, tnye org neyh........aq pown bkn nye tau sal blog neyh sgt,,,tp ble aq da bljr dr sifu aq, aunty putri (maksu aq da) bru la aq dpt wt fb aq smpai thp neyh,,tp bnyk bnde kne bljr lg,,,,haha..............nnti aq nk tnyw maksu aq tu lg bab paksu aq ckp maksu aq tuh "tegar blog" hehe

mcm2................adoiiyy,,lpr la plak, sjak kblkgn neyh aq asyk lpr jep, npe ek???cm ne la aq nk diet klw asyk lpr jerk,,,ni yg kdg2 wat aq fed up,,hohoho.............aq msuk plkn nnty tau la,,aq nekad nak diet (yoyo o' jep aq ney) tp aq cbe.....aq pown xnk bdn aq nek smpaii cm neyh, xske lorh...... :( benci93x.................... aq da bpe bln duk uma, last2 bdn aq nek,,,boy aq tuh xbg aq keje,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,dy rsaukn aq,,aq tau bab tu la aq dgr jep ckp boy aq tuh,,,,,,,,,tp ble aq da jd cm neyh, sape nk b'ynggungjwb???haha...boy aq skunk cme ckp,,,, krgkn mam tuh,,sng jep dy ckp.....yg mnanggug aq jugak,,,huhu :) pe2 pown aq syg lol at boy aq tuh,,,hehe...........k3...smpai cni jep.aq nak mam lak, caw cincau luh  +_+

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

Ta c0nFiDeNt MaSuK U =.="

Haluu sume,,pe habaq?? aq bek jep..hehe (tetibe).. mlm neyh aq xtau nk wt pe larh,,bowink toi,,, aq neyh sbnrnye ade mslh ngan mental aq bab aq bnyk fkir sal mne aq nk smbung study nnti,,,,bru2 neyh KTD kt klntn ade call aq, dy trgkn sal kolej kat sne n dy ckp nnty dy hntr surat twrn,,member aq yg recommend aq at org tuh, sbb tuh la dy call aq... aq sbnrnye nak msuk UiTM, klw bleh xnk la msuk kolej..tp aq dgr pnggln u bln 9,, lme lg....cm ne klw aq xdpt...org tuh ckp maybe lam bln 5 dy hntr surt twrn at aq,,,, aq tkt aq xdpt u n kolej pown melepas gak,, xmo la gtu,, ishh...problem2.......aq plak t'senarai lam plkn,, adoiyy, lg la wat aq skit otak mikir hal neyh,


aq skunk btol2 confuse,,,dgn result aq tu yg cme ade 3A je, lps ke msuk u???? hemmmm,,,,,,sedeyh neyh.. ;( ....boy aq ckp tggu je u, klw xdpt bru mohon kolej,,, aq pown rse cm tu gak,,sbb nnti klw aq g kolej, n tetibe surt twrn u smpai, xke naya aq nnty???bleh menyesal aq seumur idop!!haha.. poyo je smpai menyesal................. tp aq mmg btol2 hrp aq dpt msuk u,, sbb plan aq bnyk,,,aq nk study tol2 n cpai cte2 aq as accountant,, AMIN,,,,,,,,,,,,,,,,,, korg doakn aq yep, aq pown sll doakn kwn2 aq dpt yg t'baik untuk drinya,,,aq neyh bkn pe aq da gian nak ade lam klas,,,,


sbnrnye kan korg,,,aq btol2 rndu at klas aq mse aq sek at SMK AHMAD,5 thn aq at ctu..bnyk ngat kenangan aq ngan kwn2 aq,,,,best gle,,,,,dlu lam kls aq duk ngan kwn bek aq, nme dy KAY..korg jgn slh fhm lak,,,kay neyh pmpn taw bkn laki,,,hehe..mle la tuh fkir yg bkn2............. aq kwn bek ngn dy da 2thn,,aq arap dy jd kwn aq smpai ble2 lah,,,,,dy 1 pale ngan aq,,hehe......kmi bkn kembar siam tp kmi "kembar siang" bab..............ktorg b'kpit time siang je,,ble mlm len2 uma,,,,,,,,haha...............

neyh la kwn bek aq,,,hehe.............comey x??comey an??aq syg gle at dy cme dy je xtau,,,,malu la nk btau dy,, korg jgn btau dy eh...shhh.. >,<  
= buat kwn bek aq kay: aq arap kite sme2 b'jya 1 hri nnty...
AMIN,,,,,,,,,,,


da la....pnt la taip bnyk2 neyh, nnty klw aq cte lg aq lg b'tmbh2 rndu at klas aq tuh.. klas 4&5 PERKASA,,,klas tu mmg the best la,,,wlaupon bnyk kes tp aq snang duk lam klas tuh,,,dgn bdk2 yg kpale spruh msok air,,,,hehe.............aq sayangsss sume kwn2 aq,,,,,,,,,,,smoga korg xlupekan aq eh,, miss u all >,<

ha,,,,,ney plak pic dak pmpn klas aq,,,,chantek2 blake,,,,,mne2 yg mnt btau aq ae,, nnty aq leh tlg ejaskn,,haha...............aq rndu mse neyh,,skunk da xde da,,, ;( btw.......i always remmber my friends. DON'T FORGET ME YEAH.. =)


I LOVE ALL MEMBERS OF 5 PERKASA..
MmMmUuAaHhH.....

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

Wednesday, 6 April 2011

HaDiAh Ar! JaDi Aq!!

Pgi yg ceria untuk aq ari neyh,, hrp2 ari neyh aq xb'gduh dgn buah hti aq yg sorg tuh,,,sbb tu lah stu2nye buah hti aq yg aq cnta....alhmdulillah aq da b'baik dgn dy, shri sblm bfday aq, ktorg gduh bab aq tpu dy,, aq da jnji dgn dy xkn on lg fb aq tuh,,, tp tiap kli klw ktorg gduh aq akn on9,,, sbb aq nk lps tension aq tuh,,,,dpt gak aq lpskn prasaan mara aq tuh ble dpt mki or kutuk or bg statement kt musuh aq!!!haha.......2 la keje aq,,bab aq neyh pns brn,,,,,,,,,,,korg tau x,2 lah wt kli p'tmanya lam idop aq seorg lelaki mnx clash dr aq....aq t'gamam skjp ble dy ckp "abg nk undur dri, kite wat hluan msing2...n btolkn dri kte msing2". 2 la..aq jd mcm blur skjp,, slme neyh aq yg sll tgglkn jntn,,,skunk neyh org yg aq syg nk wat cm tuh kt aq...mse ari tuh aq xnangis lngsung....kononnye kuat lah,,hehe... tp sbnrnye aq nangis at dlm hti,,,

Ptg tuh pas dy ckp mcm tuh, aq trus snypkn dri,,dy call aq pown aq xjwb...bg aq xde pe da yg aq nk dbncngkn lg lps dy ucp kte putus tuh,,,tuhan je yg tau hti aq cm ne mse tuh,,,,, sedeyh thp gaban wa ckp sama lu,,, frust menonggeng la ktakn,,,haha.."ha.............2 la,ko 2 yg tpu dy ape hal????bongok3...." b'ckp at dri sndri.... aq sbnrnye xde niat nk tpu dy,,,tp aq xtau la npe dgn aq neyh,,mengom sesangat...aq xnk gduh2 ngan dy,,,,aq xbleh,,,,,,,,,,aq nk sll mnje2 ngan dy,,,,,,,,,,xmo la gduh2...huhu,,tp pe leh wat, aq yg cri mslh,,,haha........ha,,,,,,,smbung lek, aq neyh klw bebel pnjg melebar,,huhu......mghrib tuh dy cll aq n kli neyh aq jwb,,aq igt dy nk mara aq ke pe..rpenye dy btau aq yg dy da blik klang..."aik!!td ckp nk break off, tetibe btau aq yg dy da blik klng,,sllnye dy mmg akn bg aq lporn,,stiap kli dy nk wt pe2 dy kne btau aq,,cm book of records lah,,haha......

Aq xtau ape prasaan aq mse tuh,,,hppy ke atau dy sngja wat cm tuh untuk mmbls dndam???ntah la,,,jd aq lyn dy nk xnk jep,,,kononnye majuk lah,,aq yg cri psl tetibe aq yg majuk,,nmpk ngat otak msuk air,, haha............. lg bbrp jam umur aq akn mncecah 18thn dn aq plak bgduh gan dy,,,, aq tggu smpai kul 12 mlm. tggu dy wish aq...tp..................xde gak,,kul 2 bru aq tdo..dgn prasaan sedeyh,, (emotional lah plak) pas tuh sok pg dy kjutkn aq,,aq igt dy nk wish aq, rpenye dy nk btau yg dy keje luar,,aq pown da pth hrpn,,msti dy xigt bfday aq... ;( mse 05/04/2011 tuh mmber aq de plan nk p pntai, knonnye nk clebrate bfday aq tu lah,,

So, aq btau la dy aq nk kuar kul2, dy tnye nk g mne? aq cme ckp nk tngkn fkiran,,,,,,,,,, sbb wlaupown tu bfday aq, aq xrse hppy lngsung,, mcm taik jep ari tuh,,,,sume dsbbkn bongek aq neyh,,haha.................dy xbg aq kuar taw, tp aq nk jgk,,dy ckp klw aq xdgr ckp dy,,gduh 2 akn jd lbh bsr, so aq cpt2 call member aq, btau yg aq xdpt g...........hri tuh aq duk rmh baiki hbgn aq yg bocor,retak tuh,,hehe xlme pas tuh dy cll aq,, aq ckp kt dy biar aq yg call,, dy tnye npe...wat2 xtau atau dy neyh mmg xtau ari neyh bfdy aq???bfday aq ari tuh aq dpt call n msg free dr cel,,haha..korg pkai celcom gak ae,,b'baloi2,,smpt lg tuh promote,,hehe..ok3...pas tu b;mle la kes rujuk antara aq ngan yusrie mohd tuh,,,hehe.... 


Rpe2 nye dy igt bfday aq, cme dsbbkn p'buatan aq yg mnipu dy sbb tu lah dy cm xde mood nk wish,,sbnrnye lam hal neyh dy yg mngalah bab dy ckp dy fkir ari tuh bfday aq,, hehe,,korg nnti klw  nk bgduh ngn boy korg cri la time yg best2,,mse bfdy korg ke,,,,,hehe.................... pas tuh ktorg mle  la sembng2,,sume da settle,,aq rse lega sgt sbb dy xtgglkn aq,,,klw x jd gle agknye aq neyh,,mklum la da syg thp gle2 bbi,,2 bhse ksr la,,klw lam bhse dy,, "lasa tongan2" :) smpai cni je lah aq cte,,,hbgn aq ngan yusrie mohd msih lg ade n aq lbih bhgia dgn dy skunk,,,,nnty pe2 hal aq cte lg ek,,aq nk g mam neyh,,da lpr,,,,,,,,,,,,k tata >,<


Buat YUSRIE MOHD: " abang,, syg sayang abg sgt2,,,,,syg mnx maaf law tpu abg n ade wt abg sdh ke,, syg xde niat pown nk wt cm tuh,,,abang xmo tgglkn syg ae,,, syg sayng abang sgt2, igt taw.. Muaahhhhh ♥ "



Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

Saturday, 2 April 2011

MaCaM2 jEn!s MaNuSiA aT dUn!a NeYh,,,,

Hye sume,,,,,,,,,,,,,,ermm,,,ari neyh kt cite sal ragam org at mke bumi neyh,,,,,,hal neyh t'jd kt dri aq,citenye cm neyh.. 2hri lps aq blik kg..aq hntr atok aq blik uma dy..but now uma 2 uncle aq n fmily dy duk,,,,,,,dy da renovate ruma tuh n ruma tu mmg lawa,, tp sjak rmh tu lawa,,cntik,,,mewah,,rmai adk badik ma aq xmo blik da uma tuh,,,hal neyh d sbbkn prgai aunty aq yg b'lagak n nk xnk lyn ble ktorg dtg ctu,,,,,

  Tpi mlm tuh ma n ayh aq tpkse la g sne sbb nk hntr atok aq tuh,,,,ble ktorg smpai kt uma tuh cme ade aunty aq jer,,,uncle aq g kdai ngan ank dy Amira. pas tuh aunty aq bkak pntu rmh cm nk xnk jerk. pas tu xb'ckp spatah hrm pown.....aq pown slm la dy..dy bkn nk tnye atok aq chat ke x,,,,,wat dono je,, lyn lptop dy tuh...ptut ke seorg menntu wt mak mrtua dy cm tuh???huh,,,aq pown xsngke dy lyn ktorg cm tuh pas pnt2 ktorg dtg dr jauh.... :(
  
  Aq hntr atok aq msuk blik n xlme pas tuh uncle aq blik,maybe bni kesayangan dy tuh cll "pa,,blik cepat mak awk da smpai neyh!!"...aunty aq 2 grng orgnye..n uncle aq tuh akn ikowt pe yg wife dy ckp...uncle aq penyabar orgnye..so aq solute la dy..haha..pas da slm ngan uncle aq,my mom pown says "k la ri,aq nk blik uma aq..mlm neyh aq tdo sne..sbb sok pg2 nk kms uma sne tuh..da lme xtgk,,,tkt b'semak dah,,," ini la alsn yg ma aq bg sbb xnk uncle aq kcik hty..........

  Tp ma aq btol2 kcik hti ngan wife uncle aq tuh....t'msuk gak ngan ayh aq,,,,,,,ayh aq wlau xbnyk ckp tp dy memerhti je ape yg aunty aq wat...huhu..tp pe yg aq xpuas hty skunk neyh mse ktorg nk blik tuh...aq da trun ngan na aq..pas tuh ank dy yg bongsu, Amna b'dri at dpn pntu.....n aq tegur la dy....aq jus pggl nme dy jerk...tetibe aunty aq dtg trus bwk ank dy tuh msuk dlm,,,,,,,,,aq xkn lpe ari tuh..............

  Wlaupown dy yg da kuar bnyk duit untuk renovate kn uma tuh,,tp dy xde hak nk lyn fmily aq mcm tuh...!!!pd korg nnty ble da kwin, please la jgn lyn mak mrtua korg cm tuh,,,even tgh mrh skli pown, jgn la tnjukkn,,,,,,sbb tu xelok...aq jgk igtkn dri aq,,,sbb stiap ape yg kte wat ALLAH akn bls ape yg kte wat tuh..baik mhupun yg buruk...jd igtla kwn2 yek,,,,hehe...... skunk neyh da maghrib nnty aq cte lg ae..bubye..................................................................... >,<

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).