Monday, 27 June 2011

aYaH,, kTa SyG aYaH CePaT sMbUh PlEzz,, =,="

entry kli ni aq nak cte sal ayh aq n ksedihn yg aq lalui skrg,,, aq skrg xtau ape yg da jdi kt dlm idop aq,, lps 11 mslh dtg,,, bru2 neyh aq mnjlni 1actvty orientasi yg di wat oleh aqq2 senior kt ostel tuh,,, 3hri ktorg orientasi dr 24hb jun smpai 26hb jun,, tp 26hb tuh tp t'pksa dibtlkn sbb sbtu mlm tuh bdk asra aq rmai yg kne histeria... t'masuk aq,, aq org ke brpa ntah yg kne histeria tuh,, aq t'kne mse ktorg ontheway nak blik asrma,, aq t'nmpk cm baby dduk kat ats krusi,, bnda tuh nmpk jelas gle,, time tuh aq da nangis da mnjrit2,, tp ade aqq senior ngan kwn2 aq tlg bg aq smgt,, sbb aq mmg lmh smgt,,

diorg papah aq smpai surau asrma,, aq da xb'dya nak jln lg mse tuh,, tp diorg ckp aq kne kuat,, aq kne lwn tuh smua,, diorg bcekn aq yassin, ayt kursi smua.. smpai aq dlm surau tbe2 aq nangis,,, aq xblh lwn bnda tuh, kwn2 aq bwk aq msuk pejabat warden,, sbb ade org tlg ubtkn kt ctu,, aq bring n meraung2 kat ctuh,, aq t'byg je bdk tuh,, aq nak jd kuat tp aq xbleh,, aq mcm ape da ble kne histeria tuh,, pas org tu ubtkn aq ok da,, tp lmh lg,, diorg bwk aq msuk surau blik,, aq rht kjap,, pas tuh aq kne wat kli ke dua,, kli ke2 tuh aq rse skit sgt,,,

ble da diubat lg skali, aq penat.... penat mnangis, menjerit,, suara aq hmpir xde... aq t'tdo kat ctu, xlme pas tuh mak ngan abh aq dtg utk amek aq bwk blik uma,, aqq n adq aq pon ikut skali,, diorg papah aq bwk msok dlm kete... ble smpai kat rmh aq kne lg skali,, tp xtruk sgt,, n skjp je... aq t'tdo smpaipg sok nye... hnya tuhan je yg tau prasaan aq ble aq bgn tdo tuh,, penat yg t'amt,, skit kpala n tlarat,, bdn aq smua skit... mse tuh aq igt aq nak blik ostel,, tp mak aq xbg aq blik lg,, sbb aq xchat lg spnuhnya....

mlm tuh abh aq pnggil org utk ubtkn aq.. diorg buang bnda tuh, aq,, tgn aq smpai lbm2 org tuh wat. t'seksa aq mcm neyh.. tp alhmdulillah aq rse bnda tuh da xde,,, aq kne kuatkn smgt.... ble bnda tuh da stle,, mslh len plak dtg,, aq da okee tbe2 aq dpt brita bruk psl ayh agkt aq kat pekan,, dy xcdent ptg tuh sbb t'gelincir nek mtor bsr trafik tuh... aq xtau ape yg dy fkir mse tuh,, mgkin ayh aq t'lalu fkir sal aq,, dy rsaukan aq.... mto trafik tuh hbis hncur,, tlung rsuk ayh aq pth 4,, smlm aq tgk dy kat hspital, aq rse sebak sgt tgk keadaan dy cm tuh,,,, mka dy lebam akibat t'hentak dgn helmet yg dy pkai mse tuh,,mta dy lebam n ada drh beku kat dlm mta dy,, hti aq luluh ble tgk ayh kesyngn aq mcm tuh,, knp xaq je yg berada kt tempat dy??

mak aq yg aq pling tgk sedeh sgt tp dy xtnjuk,, mak aq kuat,,tp aq x.....npe?? *kau kne kuat ira hdapi ni smua,, ni smua dugaan utk kau,, kau kne trima dgn redha.. jgn menangis lg!! stop it ira!!! kau kne kuat!! be strong girl babe!!!,, * aq akn cbe utk kuta hdpi ni smua,, sbb skrg mak aq hrp kat aq utk jga adq aq.. aq xnk adq aq sdeh,, aq kne kuat supya dy pon kuat,, ya allah kau sembuhkn lah ayh aq dgn cepat,, jgn biarkn dy skit mcm tuh,,, aq xsmpai hti... amin... ;(


kat ats neyh pic ayh aq yg xcident tuh.. beliau b'keje sbg seorg anggota polis di IPD pekan,, ayh aq ni keje dy escort tuanku, yg bwk motor besar tuh,, tu la keje dy.. tp pda mse tuh dy b'tugas utk escort PM kta YAB datok najib,, datok najib pon nmpk kejadian tuh,, smlm setiausha dy dtg utk mlawat ayh aq n ade bebrapa org reporter jgk,,,




kat ats ni plak pic motor yg ditunggang oleh ayh aq mse xcident tuh b'lku... motor  tuh remuk at depan,, lnggr divider jln,, ayh aq mse tuh da t'cmpk ke tepi,, nsb bek ayh aq xt'cmpk kat tgh jln,,klw x, aq rse lg truk dr skrg neyh...

pss for my dad: ayh,,,ayh cepat smbuh ae,, kta xkn blik jb slgi ayh xblik uma neyh,,, ayh cepat smbuh taw,,, ayh kuatkn smgt ae,, n sll wat ltihn paru2 tuh,, kta syg ayh sgt3 ;(

i love you so much dad <3 mmuahhh!!

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

No comments:

Post a Comment