Saturday, 30 June 2012

saya "peha kiri" awak. PERCAYA lah :'D





selamat mlm saudara dan saudari yg comel lote, kacak gantang dan sama wktu dgnnya.. pernah dgr ke "cubit peha knan peha kiri terasa" or "cubit peha kiri peha kanan terasa" .ahh mana-II je laa.. itu lah umpanya aku dgn dia. aku na jadi "peha kiri" dia.. biar lah apa yg dia rsa aku pun rasa.. bila dia happy aku happy bila dia sedih aku pn sedih.

sblum tuh korg kne klik dulu lagu at bwh ni, bru feel na bca.. maaf la, aku TERpadam lagu at blog ni. ntah apa-II je kan ? -.-' okay sila klik SEKARANG ! :) 




mlm ni first time dia menangis, aku rsa mcm diri aku ni ta guna sbb bole biarkn dia menangis. klw aku kat sblh dia aku akn pinjamkan bahu aku utk dia. rsa menyesal bila dia menangis aku tade at sblh dia.. at least biar la aku ada at sblh dia lap kn air mata dia.. kan ? tak kan ku biarkn air matanya menitik ke bumi. :')

dear capita N :

sya tau awk sedih sgt mlm ni, dgn slh fhm kita tdi.. dgn fmily awk lgi. maafkn saya. saya bukan na tmbhkn stress yg ada at kpala awk tu, tp awk ta prnh na share dgn sya mslh bila awk balik rumah. saya MINTA MAAF sbb saya ckp kasar dgn awk td. saya ta dpt na cntrol marah sya. 

selama beberapa hri kita jumpa ni, saya happy sgt !! sumpah happy, awk bwk saya p pantai main buai kat sna.. kita nyanyi sma-II. saya suka tgk awk ketawa terbahak-bahak mcm na terkeluar ank tekak. sya suka tgk awk buat senyum menggoda comel. saya suka bila awk buat sya melatah wlaupun amat lah penat kan ? tp klw itu bole buat awk suka sya rela redha :) 

TERIMA KASIH utk tdi awk snggup kejar saya naik motor smta-mata na pulangkn fon dgn purse saya. sbb sya tertinggal dlm motor awk, maaf sbb menyusahkan. :'( tp kan awk bole pulangkn esok.. :'D saya hrgai apa yg awk buat.. mnggu depan saya da balik jb. awk janji jga diri baik-II k. walaupon saya jauh tp sya dekat di hti awk.. :) 

nnt smbut puasa saya balik k. nnt bulan puasa kita buka puasa sama-II ae.. saya tunggu awk, awk tunggu saya.. saya sayang awk awk sayang saya.. kan ? ngee~ :D 

me LOVE you bie.. ^^



Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

Monday, 11 June 2012

Gantung tak Bertali



fuhh! fuhh ! da berhabuk blog aku ni.. ya Allah smpai labah-II bole buat sarang kat blog aku ?! what the Fish ! ni klw aku tnggal lg sthun agk-II dyorg da bina istna siap ada ladys night pulakk tu. -.-' 

okay enough fatin !! da lma aku ta update, hri ni bila ada peluang mengupdate, aku ta tau na mla dri mna.. :'/ firts skali , aku buat entry ni khas utk keksih hati aku yg jauh nun di sana.. harap org lain ta bca entry aku yg mungkin geli geleman utk korg bca. nma pon utk KEKASIH hati mstilah ada jiwang-II. haha :D

klik play dulu sblm baca perenggan bawah.



hari ni genap 3 bulan saya dgn awk couple. tapi hari ni kita gaduh, sptutnya, kita sama-II happy tapi sebaliknya yg jadi. mlm td awk minta hbngan kita di gntung smpai masing-II tau silapnya.. kan ? saya tak sgka awk akn amek kputasan mcm tu.. and 1st time mlm td awk ckp " dah la, AKU na tdur " agk-II awk apa yg awk rsa ttg prasaan sya bila awk ckp mcm tu ? 

salah sya jugak sbb buat awk mrh.. tp sya ta sgka psal sorg budak at fb kita yg brgduh.. fb tuh menyusahkan kan ?? saya suka mlwan and awk pulak ta bole sbr dgn kerenah sya. sya tau limit ksbrn awk skit. msing-II ada klmhan dri sndri.. sya tau tuh, mybe btol kputusan awk utk gantung dlu relay kita ni. bnyak slh silap yg kita kne betolkan. stu mlm sya ta tdur sbb fkir apa yg awk ckp tu. 

sya mnta maaf sbb sya ta jdi yg sempurna utk awk.. bru hri ni sya sedar yg sya bnyk kekurangan wlaupun awk sll ckp kat sya yg sya bnyak kelebihan. and sya pon tau skrg awk mst da sdar smua kekurangan sya.. :') saya syg awk lbih dri diri sya sndri, kdg-II bila sya na ckp at awk yg sya terlalu syg sgt kat awk tp sya rsa dri sya tak lyk na ckp mcm tu. biar sya simpan je dlm hti ni. 

sya na mnta maaf jugak sbb sya ta cont awk, sya ta msg awk. sya da taip msg tp sya ta send at awk. sya cuma smpn dkat draft. sya tanak awk stress bila bca msg dri sya. agknya da bnci, klw ta. ta kan lah smpai awk ckp "aku" kn ? :') apa-II pun sya hrap awk buat yg terbaik utk final exam awk. sya sll doakan awk diprmudahkan sgla ursuan dunia dn akhirat.  

sya ta tau apa kan jdi pda hbgn kita lpas ni, sbb kita cuma mrncang tapi Allah yg tentukan sgala-galanya.. kita cinta stgh mti pon klw Allah ckp kita ta kan nikah, awk tetap ta kan jdi suami sya. tapi sya yakin yg tulang rusuk awk tuh ada pda saya.. sya tau awk akn cri sya.. tapi klw sya silap mencongak. saya harap awk bhgia dgn siapa pun yg bole trima awk seadanya.

sya ta tau bila awk bca entry ni, yg sya dpt agk awk akn bca ni 2 mggu dri skrg. itupun klw awk sudi bca. sbb awk da hbis exam msa tu.. tp klw awk ta bca pn dlm msa dua minggu, sya hrp awk akn bca bila awk betol-II free sbb sya buat ni khas utk awk sorg je. :)

and mungkin bla awk on9 fb nnt, relation kita da tade, sbb sya akn deactive akaun fb sya hri ni. sya on fb sbb awk, tapi bila hbgn kita awk minta gntung mcm ni, sya rsa mcm tade mkna sya na main dgn laman sosial lgi, sbb fb jugak hbgn kita ni jdi mcm ni :(

saya rsa sebak na text awk, sya ta tau knp sya sedih sgt bila awk ckp mcm tuh kat sya mlm td, hrap awk fhm knp sya ta text and call awk. sya rindu awk sgt-3 :( kat sni je sya bole luah kn smuanya. hrap apa yg sya taip ni jlas buat awk fhm. saya tunggu awk.. tunggu smpai awk ckp awk RINDU kn sya jugak. :'D

assalamualaikum bie  ♥ 


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).