Monday, 11 June 2012

Gantung tak Bertali



fuhh! fuhh ! da berhabuk blog aku ni.. ya Allah smpai labah-II bole buat sarang kat blog aku ?! what the Fish ! ni klw aku tnggal lg sthun agk-II dyorg da bina istna siap ada ladys night pulakk tu. -.-' 

okay enough fatin !! da lma aku ta update, hri ni bila ada peluang mengupdate, aku ta tau na mla dri mna.. :'/ firts skali , aku buat entry ni khas utk keksih hati aku yg jauh nun di sana.. harap org lain ta bca entry aku yg mungkin geli geleman utk korg bca. nma pon utk KEKASIH hati mstilah ada jiwang-II. haha :D

klik play dulu sblm baca perenggan bawah.



hari ni genap 3 bulan saya dgn awk couple. tapi hari ni kita gaduh, sptutnya, kita sama-II happy tapi sebaliknya yg jadi. mlm td awk minta hbngan kita di gntung smpai masing-II tau silapnya.. kan ? saya tak sgka awk akn amek kputasan mcm tu.. and 1st time mlm td awk ckp " dah la, AKU na tdur " agk-II awk apa yg awk rsa ttg prasaan sya bila awk ckp mcm tu ? 

salah sya jugak sbb buat awk mrh.. tp sya ta sgka psal sorg budak at fb kita yg brgduh.. fb tuh menyusahkan kan ?? saya suka mlwan and awk pulak ta bole sbr dgn kerenah sya. sya tau limit ksbrn awk skit. msing-II ada klmhan dri sndri.. sya tau tuh, mybe btol kputusan awk utk gantung dlu relay kita ni. bnyak slh silap yg kita kne betolkan. stu mlm sya ta tdur sbb fkir apa yg awk ckp tu. 

sya mnta maaf sbb sya ta jdi yg sempurna utk awk.. bru hri ni sya sedar yg sya bnyk kekurangan wlaupun awk sll ckp kat sya yg sya bnyak kelebihan. and sya pon tau skrg awk mst da sdar smua kekurangan sya.. :') saya syg awk lbih dri diri sya sndri, kdg-II bila sya na ckp at awk yg sya terlalu syg sgt kat awk tp sya rsa dri sya tak lyk na ckp mcm tu. biar sya simpan je dlm hti ni. 

sya na mnta maaf jugak sbb sya ta cont awk, sya ta msg awk. sya da taip msg tp sya ta send at awk. sya cuma smpn dkat draft. sya tanak awk stress bila bca msg dri sya. agknya da bnci, klw ta. ta kan lah smpai awk ckp "aku" kn ? :') apa-II pun sya hrap awk buat yg terbaik utk final exam awk. sya sll doakan awk diprmudahkan sgla ursuan dunia dn akhirat.  

sya ta tau apa kan jdi pda hbgn kita lpas ni, sbb kita cuma mrncang tapi Allah yg tentukan sgala-galanya.. kita cinta stgh mti pon klw Allah ckp kita ta kan nikah, awk tetap ta kan jdi suami sya. tapi sya yakin yg tulang rusuk awk tuh ada pda saya.. sya tau awk akn cri sya.. tapi klw sya silap mencongak. saya harap awk bhgia dgn siapa pun yg bole trima awk seadanya.

sya ta tau bila awk bca entry ni, yg sya dpt agk awk akn bca ni 2 mggu dri skrg. itupun klw awk sudi bca. sbb awk da hbis exam msa tu.. tp klw awk ta bca pn dlm msa dua minggu, sya hrp awk akn bca bila awk betol-II free sbb sya buat ni khas utk awk sorg je. :)

and mungkin bla awk on9 fb nnt, relation kita da tade, sbb sya akn deactive akaun fb sya hri ni. sya on fb sbb awk, tapi bila hbgn kita awk minta gntung mcm ni, sya rsa mcm tade mkna sya na main dgn laman sosial lgi, sbb fb jugak hbgn kita ni jdi mcm ni :(

saya rsa sebak na text awk, sya ta tau knp sya sedih sgt bila awk ckp mcm tuh kat sya mlm td, hrap awk fhm knp sya ta text and call awk. sya rindu awk sgt-3 :( kat sni je sya bole luah kn smuanya. hrap apa yg sya taip ni jlas buat awk fhm. saya tunggu awk.. tunggu smpai awk ckp awk RINDU kn sya jugak. :'D

assalamualaikum bie  ♥ 


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

No comments:

Post a Comment