Friday, 27 April 2012

I need you !! now. tomorrow and forever.... :'/





rasa terbeban bila kita ta mampu na share dgn siapa-2 pon psal smething yg mmbuatkn kita sedih.. na cerita tapi tak bole !!! pda hakikatnya, i need someone~ please.. may i borrow your shoulder :'( huh ! sabar aten.. kau bole handle smua ni. bnda yg da biasa kau alami, kau bole control prasaan kau. jgn lemah sbb someone yg kau ta sure dye sayang kau atau ta !!

ssuatu yg aq blajar hri ni, "sakit akn buat kn korg lebih kuat, takut buat kn korg berani, patah hati buatkn korg lebih bijak utk menilai. so.. berterima kasih pada yg lepas untuk mndptkn msa depan yg lbih baik " :')






capital N--> saya rindu awak.. :'(



Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

Thursday, 26 April 2012

Semuanya SEMENTARA sahaja




di pagi yg hening.. burung-2 berkicauan, mak/ayah hntr ank-2 pergi sekola dan aq slh seorg aqq yg mithali pabila bgn di pagi hari semata-2 untuk menghantar adik ku pergi ke sek dek kerana ayh ku bkerja. *ayat mcm mintak kaki kan ? *sigh (-.-')

pagi-2 lpas hntr adiq aq pergi sek, tgk kehidupn dunia yg cuma smntra. terus timbul idea tentang "semuanya SEMENTARA sahja" related to the topic . sblm aq membebel ta tentu pasal. aq na crita td msa aq ontheway balik hntr adq aq pergi sekola.. sorg mamat ni bwk waja dye kaler itam tanak mengalah dgn aq kat ats jmbtn. sorry la bro. kete kau punye bsr na lalu jugakk kat jmbtn yg kecik mcm sebatang kera pokok kelapa. *umpama lah ! adoiyy.. apa la slh nya kau mengalah dgn seorg awek yg ta brapa na lmah and tak cute ni. ini tidak ! ta gentleman lgsung.. tapi si bro tuh ingat aq pon na mngalah laa dgn dye. hak-3.. sorry.. mood aq ta baik pg td, sbb mimpi kwin dgn putera raja terbntut disbbkn kne hntr adiq aq p sek. -.-'

bro tu na lalu kat jmbtn tuh, aq pon lalu jugak.. smpai kt tgh jmbtn. msing-2 ta lpas na move on~ dye pndag aq, aq pndg dye.. aq tgk kete dye, dye tgk kuda aq. "apahal bro ?" dlm hti ni berbisik. na ckp depan-2.. malu ! bro tu pon da pndg aq ats bwh-2. na mara lettew~ dye ingat aq tkut agknya. pdhal mmg tkut pon. . -.-' last-2.. aq tgk kreta dye brundur ke blkg. dlm hti berbisik lg " alaa.. muka je kacak ! tapi takut dgn aq, puii~" punya takbur aq tadi.. tapi mmg betol laa. dye kne undur ke blkg. sbb kuda aq mna reti na gostan. ta kn aq na trun lpas tuh tolak ke blkg ?? ee.. jatuh lah standard aq sbg puteri "kampung ketapang tgh" apa ? ni nma tmpt tggl aq. aq duk kg je.. ta de na duk bndr mcm korg.. *ayt kau mcm minta kaki lagi tin -.-' 

then lpas dye undur kreta waja dye berkaler hitam tuh. aq pon msok gear . and gerak.. eh-2.. jgn lupa ucap terima kasih. dlm hti je laa.. tapi aq senyum and angguk kat dye.. tnda berterima kasih. klw dye ta fhm, na je aq toinnkk dye tadi. aq da mlalut jauh meninggalkan tajuk utama tuh. hurmm.. :'/

okay guys, yg tgh syok tdur tuh BANGUN !! mthri da na terbit, jgn duk tdur~ nnt rzki ssh na msuk.. *ye-2 jerkk lah kau, kau da ta bole tdur, kau kcau org tdur pulakk.. 

******************

knp topic kita hri ni smuanya sementra. aq ni bukan ustzah na crita psl kehidupan duniawi dan ukhrawi, tapi serba sedikit yg aq pelajari kat sek dlu time kecik-2, mak and ayh aq jugak ada ajr psl kesenangan dunia ni. and yg psti org sekeliling kita jugak. kan ? yelaa.. korg kaya mcm mna pon, one day akn teruji hati korg pabila korg jatuh bankrupt or apa-2 je la.. aq bkn mndoakan korg hdup ssh.. tapi apa yg kita ada skrg cuma lah pinjaman smata-2.. haa. ! tangan, kaki, jari jemari yg menaip ni. ni smua pinjam. klw yg ats tuh ckp dye na amek ibu jri tgn kau, bole ke kau mkn pkai tgn ? bole mmg bole.. tetapi susah utk korg jalani hdup korg. 

and one thing yg aq sedar hri ni ialah relation juga sementra.. knp aq ckp mcm ni ? sbb.. relation korg ta kn kmana jugak. tpi tak pulak aq ckp yg ta de cinta yg di dunia ta kn jumpa smula kat syurga tuh nnt. mungkin adaa. tapi ta ramai.. *wallahualam... tapi pda aq. stakat relation dekat dunia ni smuanya smntra.. lbh-2 lg tu haa. yg rmai pemuda pemudi kita sekarang duk buat. buat apa ? couple laa. adoiy.. ta terlepas lah dri aq ni... -.-'. 

mnusia ada prasaan yg mmg ta bole na kwl, lbh-2 lgi prasaan suka, sayang, benci, tu smua lhir sndri dri hati. budak kcik skrg pon da pndai cintan cintun. tangkap jiwang siut~ haha. korg pernah trfkir ta, bercinta dgn org lain tapi kwin nnt dgn org lain ? sblm ni, aq fkir, org yg aq couple tu la, jdoh aq.. sbb tu aq na buat yg terbaik.. tapi org yg aq syg jugakk lah sedar kn aq.. yg kita bercouple sekadar utk mncari pengalamn.. dri mna dtg nya kecewa tuh klw kita ta couple ? dri mna dtg kjujuran tuh klw kita ta couple ? dri mna dtg nya itu ini klw bukan dri couple. pokok pangkalnyaa.. pengalaman yg mematang kn kita.. korg setuju ?? ta stuju go ahead~ 

haa.. aq na tekan kat dekat sni. korg dgn sesiapa pon~ klw one day korg kecewa. ingat one thing ! jodoh smua Allah da tetap kan, jgn rsau.. jgn fkir korg ta kn kwin. mybe jodoh korg dekat akhirat sna. tak siapa tau. yg pnting setiap kejadian Allah kat muka bumi ni ada psngannya sndri. :) and tetapkn kat hati korg, biarpon tade gf/bf,  korg akn tetap terjga sbb Dia ada dekat dgn korg, Dia la PENJAGA terbaik utk korg. percya la ckp aq.. aq ta tipu.. :D *muka confident je bg ceramah pgi-2 buta..

ckup smpai sni je laa. mta aq tbe-2 mngantuk.. org lain da nyenyak tdur di ulit mmpi. da siap hbs stock air liur bsi nuh aq bru na ulit mimpi. na smbung mmpi td. kwin dgn putera raja.. aum-2.. haha..

k bye... goodnyte goodmorning :D

#bercinta lah dgn MAHA PENCIPTA#


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

Wednesday, 25 April 2012

PMS tu apa ?? -,-'




hye-3.. k bye.. *tetibe mcm mintak kne lempang -.-'
hari ni update , mlm tdi update. ta pnt ke ? eh suka hti aq lah. bukan guna jari jemari kau yg runcing tuh.. *moody. okay. lelaki kne bca entry kli ni. sbb LELAKI PERLU TAHU :) knp lelaki perlu tahu ? sbb dye relate dgn khidpan korg as a friends, boyfriend, husband. etc lah. yg pnting siapa pon korg dye ada kne mngena okay !

tdi. bosan-2. bca la blog someone ni.. nice, menarik tertarik blog tuh mcm na kne boom ! haha.. SUMPAH ta bosan bca entry at blog dye. bca punye bca terbca psl 1topic ni.."PMS." pms tuh apa kak ? *ada budak tnya.. 

---> PMS tuh "Premenstrual Syndrome" also known as "Premenstrual Tension" is a collection of physical and emotional symptoms related to woman's menstrual cycle"

apa bnda kat ats ni ? na suh aq explain dlm bhsa omputeh mmg tak lah kan. aq da lma tinggalkan England. 20 thn yg lalu. *nmpk sgt tipu kn ? bhaha.. okay-3.. aq terangkn kat korg apa yg aq bca td k. PMS tuh gangguan fizikal dan mental kpd kaum perempuan mnjelang 7-10 hari haid anda hilang. *tapi aq ni, sblm dtg tuh aq da mnagmuk bagai. waallahualam, kuasa Tuhan kn :)

okay, continue.. contoh-2 gangguan fizikal :

1) MUDAH RASA PENAT:-
 kje bwk kertas sekeping je tapi rsa mcm bwk btu bata 1000kilometer nya.. *rsa tertipu ke ?? alaa.. ibarat je sayang.. rsa penat nya mcm tuh lah.. -.-' pda si bf/suami tlg memahami psgn anda. kdg-2 ta buat kje pon bole rsa penat. jgn ckp psgn korg pmalas la apa laa. hormon yg mnjdikn mreka mcm tu :)

2)JERAWAT:-
 skit hati pulak bila si comel(jerawat) tibe bila kita tanak !! lgi-2. bila na jumpa bf korg. prnh ta jdi mcm tuh ? haa.. rsa mcm pkai topeng ultraman lgi bgs dri tgk muka sndri. haha . *abaikn topeng ultraman tuh . -.-' 

3)SAKIT DI BAHAGIAN TERTENTU:-
 sstgh prmpuan akn rsa skit di bhgian perut. org panggil senggugut bukan sesungut ! yg skit tuh org bertuah je lah yg merasainya, mcm aq ni.. wajib kne kot. (^.^) *muka comel wa . okay, pda guys yg awek or wfe dye mcm ni, jgn lah kau na ajk dye p dating ta tentu psal. ajk daki gunung everest bagai. mmg kau kne lambung dri ats ke bwh la kan ? haha. 

4)RASA LAPAR/TADE SLERA NAK MAKAN
 yg ni depends pda gurl tuh sndri, ada yg smkin brslera na mkn and mcm aq ni, tgh-2 laa.. tp sllnya aq tade slera akibat dripda senggugut yg dekat ats tuh and rsa mual. yg mcm aq bca entry td, dye rsa lpar and sll na mam. lain org lain cara. . heuuww~ xD and pda lelaki kat luar sna tuh, klw korg ajk awek korg dating and awek korg bru je kluar rumah terus ajk pergi mkn, korg kne memahami, itu bukan dri awek korg yg sbnr. itu hormon dye. and klw korg da mkn tapi dye na mkn lgi. korg jgn slh fhm. itu hormon dlm bdn dye. and klw da makn , and na mkn and mkan and mkn bla bla bla. korg ckp mcm ni kat awek korg "baby. baby na mam lg ? ni hisap ibu jari kaki aq ni !!! smbil menengking pda dye ! insyaallah dye ta kn mkn da 7hri 7 mlm. haha

yg dekat ats tuh contoh-2 gangguan fizikal. yg bwh ni pulakk contoh-2 gngguan mental yg dialami gfs/wifes korg. c(:

1)NAK KAN LEBIH PERHATIAN.
 msa PMS dtg, gf korg akn mula menggedik ta tentu psl and da tentu korg rsa mcm na bg kaki kat dyorg. guys !! focus at point ni k. dyorg bukan lah gedik dgn korg tapi na kn perhtian LEBIH dri bf dyorg. kang minta perhatian dri laki lain jadi lain pulakk. so.. klw bukan dgn korg dgn siapa lg dy na gedik-2 mnja bagai. *katanyaa.. hoho

2)PERUBAHAN EMOSI YG TA MENENTU:-
 haa. yg ni korg kne brhti-2 dgn gf korg, mula-2 elok je suka-2. tbe-2 je menangis and 5 mnt kmudian mengamuk mcm singa betina . jgn kau kata gf kau gila. hormon dlm bdn dye yg buat dye jdi mcm tuh. prnh ta ? korg tgh suka-2 ni tbe-2. gf korg mrh ta smena-2. and terus mnta putus !! haaa. itu lg bhya. so. pda si jejaka-2 tampan. kacak macho dan berkaliber *cewaahh ayt. na power jerkk.. puii. haha. korg kne bnyk bersabr okay. pms dtg ta diduga and pergi akn kembali. ;)

3)MARAH MCM SINGA 
 haa. yg ni lg stu korg kne alert ye guys. kdg-2 bila PMS tiba. mood gf korg ta kn mnentu. dyorg sng mengamukkk+marah+menendang. *ada ke gf yg mcm tuh ? :'/ lbh kurg mcm tuh laa.. buat slh nya sbsr kuman. bukan bob kuman tuh. klw yg si pelawak tuh da terang-2 besar kesilapannya. -.-' yg ni ksilpn korg buat kcik mcm semut tapi dye mengamukk mcm ribut !! haha.. becareful guys~ *nada jahat :D

moral of the story is.. setiap tingkah laku or perbuatan gf korg time PMS dtg. itu bukan slh dyorg. dn juga bukan slh ibu mengandung. tapi tu is a part of life !! na jdi lelaki yg betol-2 memahami, jdi org yg PENYABAR dlu..korg kne memahami bnda ni dri skrg, at least nnt bila korg da kwin, korg ta rsa shock sgt. :D

hopefully bf aq bca entry kli ni. sbb cth-2 yg aq bg tuh kbnyakan dtg dri diri aq sndri. :) info ni bukan copycatdog but "sharing" korg bole follow kaki blogger yg hebat mcm dye.. klik sni sayang.. 

okay. smpai sni je lah, da ptg ni. mcm biasa.. aq na pergi ukur jln. huahuahua. nak ikut ? jum.. tapi naik transport sndri okay. kuda aq ta terima org yg ta dikenalinya.. weepieee~ bye-2 xD



Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

Tuesday, 24 April 2012

KAWAN !! baca nie :)




jwb salam dekat ats tuh~
jwb-2... haha.. okay aqq-II abg-II adik-II atok dan nenek.. ;)
sila kan duduk dpn lappy msing-2.. mlm ni cerita HOT . eh-2. TAA.. suam-2 kuku jah.. -.-' siapa lah aq ni kan.. haha. mlm ni dgr lah luahan isi hati aq ni. minta maaf dlu klw bhsa ceq kasaq mlm ni~ nma pon luahan perasaan, ta kan na bg ayt cool~ ta macho aa nnt. ye dak ?? *poyo.. >.<

okay 1st, mcm biasa. kne tnya dlu... hehe. korg ada kwan yg korg suka ta ? or korg mmg ta suka kat dye ? or lgi stu, korg suka then bertukar ke ta suka ? haa.. pndai-2 la korg jwb ye.. aq saje je tnya.. :) sbb aq ada sorg KAWAN. kwn katenye... -..-' yee. kawan aq !! tapi... dye buat silap la bila aq da anggap dye kwn aq. sayang kan ? dye bukan lah kwn baik aq, tapi aq anggap dye kwn la. jenis aq smua aq anggap kwn even aq ta suka . hidup ni klw tade kwn mmg ta bole hdup aa. betol aq ckp. KAWAN lgi pnting dri BOYFRIEND ! tapi klw kwn mcm ni... aq lbih rela pnting kn bf aq. :D

knp kat fb aq bnyk status psal KAWAN ?? haa.. meh aa aq na crita, aq bukan na bruk kn dye tapi klw dye bca apa yg aq taip ni, bia dye tau prasaan aq slama dye jadi kwn aq. :) 
kau yg di pnggil KAWAN !! *cewahh. kawan ke klw kau pntingkn dri kau sndri ? :'/ bukan skali dua aq sbr dgn kau, bnyk kali kott* ingat kau bole la brubah.. kawan yg aq masih sayang.. ubah sikap kau klau kau tanak org yg pnh berdamping dgn kau hilang mcm tuh je. mcm yg kau buat skrg ni dekat aq. serius doe ! sedih tgk kau mcm ni. okay.. korg smua na tau ke knp aq marah dgn dye ? mcm dekat status aq. smuanya psal pinjam meminjam. 

yee. kwn-2 aq yg lain smua ckp aq bodo sbb terlalu berlembut dgn kau.. tapi aq rsa aq ta smpai hati na lyn kau mcm mna dyorg lyn kau.. even kau mmg mnyakitkn hti tapi sayang tu ada laa.. kau sll gak buat aq ktwa.. tapi please laa.. ubh prngai kau. dlu pnh skali kau kne pinggir. kau suka ke bila jdi mcm tu ?? kau suka org pinggir kau ?? aq ta tau apa mslah kau dgn aq.. msa kau na pinjam kau ckp baik je weyh, aq ni manusia.. prasaan kesian tuh ada. klw org lain pon fkir 2,3 kli na bg pinjam. bukan skit. 300.. pda siapa yg kaya tuh, pda korg 300 tuh skit kan ? mcm 3 hinggit je.. 

tapi aq ni bukan kya mcm korg. sdrhna je pon~ itupon duit elaun aq, yg aq sentap dgn kau KAWAN, dlu sblm kau dpt pinjam kau JANJI kau na pulang kn lpas kau blik dri rumah. tbe-2 kau ckp kau da ta balik hostel smula. mau ta skit hti aq ni. mcm-2 alsn kau bg kat aq, kad atm kau pth, then ayh sdare kau mninggal, then skrg aq call mak kau, mak kau ckp kau demam. ayoo~ aq knal kau.. aq tau prngai kau. klw kau pnh suh aq brlakon utk tipu mak kau.. ini kan pulak aq si bodoh lgi tak guna ni.. sng-2 lah kau suh mak kau ckp mcm tu kat aq. tapi at least otak yg Allah anugerahkn ni la, brfkir yg aq sbnrnya ada kawan yg selfish !! 

bodoh sbb rsa belas kasihan tuh bnyak dari rsa penting kn dri sndri. tak mcm kau !! siapa-2 yg ada kat tmpt aq pon akan mrh dgn kau.. siapa bole thn dgn prngai kau. ta kan aq na snaraikn smua bnda burok kau kat sni.. aq pon ada jugak burokk nyaa.. tapi .. ntah la.. org sekeliling kita yg menilai kita. kau tnjuk prngai kau mcm tuh, mcm tu lah org tfsir psal dri kau.. 

kau da bsr kot, cuma otak kau je kureng matang.. be matured lah. skali aq da terkne dgn kau mcm ni. lpas ni ta mungkin aq lyn kau baik-2 daa.. kau sndri yg buat aq mcm ni.. nak sgt kn ?? haha.. aq ta ksh.. kau nak aq bagi.. tapi nnt jgn tnya knp bila aq brubah !! :D peace..

assalamualaikum KAWAN.. smoga cepat smbuh demam kus-2 kau tuh :)


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

Saturday, 21 April 2012

sayang atau benci kat EX boy/gurl korang ? ;)



selmat mlm smua. hoho. terasa lma ta update blog, last aq update msa aq 1st exam 10hb hri tuh. . lpas tuh tade msa da na update-2 ni.. huh ! act mlm ni na crita psal msa silam aq je.. apa ? awak ta suka baca ? okay, silakan klik pngkah kat ats sblh knan tuh yee. TERIMA KASIH . selamat dtg lg :D. siapa yg boring-2 tuh bca la klw na bca.. aq ta pksa kot. -,- *muka berlagak. haha..

okay 1st aq na tnya korg la. klw ex korg cari korg smula lpas dyorg da buat korang kecewa. frust menonggeng  dan sbgainya lah, apa korg akn buat ? korg ada prasaan syg ta kat ex korang ? korg sll ingat ta kat ex korng ? mst bila korg ingat korg rsa mcm na cekik-2 je mamat/minah tu kan ? rsa na hantuk-2 pale dye kat dinding. *ganah boh.. c(: gurau je lah.. tapi ada jnis yg mcm tu kan, berdendam smpai ke mati. ayt org bila dikecwakan "aku ta kan maafkan kau si polan bin/binti si polan sampai MATI " ayt mcm ni da biasa sgt da.. 

TAPI !! ingat la ye wahai anak-2. sebesar mna pon silap org tu kat kita kita kne maaf kan. *ye-2 jerkk aq ni, hoho. betol laa.. sdgkn nabi pon ampunkn umat dye inikan pulak kita umat dye. kerdil je kot.. kan ? tapi aq plak jenis yg bila org yg aku syg then kecewakan aq, aq bole maafkan tapi na jadi kwn tu sorry to say lah. kau da jadi msa silam aq. smpai bila-2 aq anggap kau da MATI !! no more relay even as a FRIEND. ingat tu~ apa ?? kejam ?? eh , kira okay aq maaf kan drpd aq ta maafkan kau dunia akhirat. ^^

khas utk msa silam aq mlm ni. : 
--> aq tau kau stalker aq, even dlm fb or blog aq.. aq tau kau amek tau psl aq. kau call mak aq tnya khabar aq. kau text mak aq tnya study aq mcm mna. i really appreciate that. but please laa. kau care je dgn family kau . kau ada tanggungjwb bsr selain drpd kau na amek tau psal aq ni haa. aq ta pnting pon. baik kau kje lek lok cri duit bg anak bini kau mkn. skali aq da ckp aq MAAF kan kau. tak perlu la kau na jumpa aq and minta maaf lgi. dunia akhirat aq maafkan kau . IKHLAS :)  kepada si polan bin si polan. i'm happy right now. jgn kau ckp klaw aku ta bhgia aq akn cri kau. no !! even life aq skrg just simple, and lbh sdrhna but i'm happy. :D 

itu je aku na ckp mlm ni. bye :)



 I'm in love with who love me. that's enough for make my life COMPLETE 

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

Tuesday, 10 April 2012

rindu ke bf ke dua akuu :'(


petang guys.. :) hari ni lepas one paper, fuhh~ lega rasa . Alhamdulillah la, soaln nye ssh mcm status di fb aku ni haa... 
|
|
|



haha.. doa sgt ssh kan da ssh. @_@ tapi kira okay lah sbb aq tade tinggalkan kosong pn sbb bf aq ckp JANGAN tinggal stu pon ksong, jwb smua soaln. hoho xD

balik pada tajuk utama kita ptg ni, rindu bf kedua aq. siapa kah ?? jeng-3.. haha.. bf kedua tu laa.. yg dekat ats tuh, yg aq print screen sbhgian dri fb aq. haa.. blur lettew~ mksud aq bf kedua aq tuh FACEBOOK aq maa.. -,-' aq suh bf aq tukar password fb aq tuh sbb tanak bg aq on9 slalu. yelaa. kn da exam week ni, aq ni bkn bole. skit-2 bkak fb aq tuh. hurmm. stu hri aq ta bukak, ta tau apa crita . ntah dye sihat ke ta.. rindu kat kau "mukabuku" :'(

skrg klw aq na update status kne suh bf aq update kan, ta bole na klik "post" tu sndri. huwwaaa . baby ku sayang.. tggu aq hbis exam yee.. 18hb aq hbis nnt aq mnta password kat bf aq, aq na ziarah kau tahu ? kau mst rindu aq kan ?? :'( itu pon klw bf aq na bg password nye~ klw dye ta bg bole gila aq jdinya. 

skrg aq bole tgk kau dri jauh je cinta hati ku.. kau sgt-2 tidak terurus. bf kesayangan aq tuh ta jga kau ye ? hurmm.. dye tuh lelaki, kau kne fhm.. :'/ sian kau "mukabuku" bersepah-2 status kat timeline kau tuh, nnt aq suh bf aq ejas timeline tu k ! aq tau kau pon serabut kan, aq sndri tgk srabut. kau da elok-2 wall biasa pergi transformasi dri kau jadi timeline yg agk menyebalkan tuh kenapa ?? grr~ >.<

jga dri tahu, :'( muaahh kali :-* tggu 18hb ni sayang... 





hanya mmpu melihat kau dri jauh :'( 
RINDU SERINDU RINDUNYAA~ ooowhhh *nyanyi sat xD

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

Sunday, 8 April 2012

FINAL EXAM buat aq demam -,-'


hello guys, sorry klw korg bca blog aq tanpa background music, dlu ada.. lpas tuh ari tu aq godeh-2 blog aq ni, lagu tuh hilang. damn !! tu lah, konon-2 na menceriakn blog yg burok lagi huduh ni, tapi jadi mcm ni plak, hurmm.. tade feel la korg na bca blog aq lpas ni, sll bca mst menitik-nitik kan air mta korang sbb lagu yg aq letak jiwang parokk !! bhaha.. tape-2, nnt aq letak lagu yee.. PEACE c(:

na buat skrg ni ta bole la, na modified lawa-2, mood aq lari ! lagipon masa not enough. *ececey speaking bagai, ckp omputeh pon ke laut~ -,-' *maaf ye, i'm trying to be a good speaker in english xD. okay-3. topic aq mlm ni na crita psl FINAL EXAM, ni da melalut ke laut ! erghh~ >.<

hri selasa ni, start dgn paper TITAS ! sumpah weyh, aq ta tau bole buat ke ta...org slalu mst la always think posi+ rite ? tapi aq ni ta tau la.. serius class itu sangat-3 MEMBORING kan. maaf terpaksa caps lock boring tuh. hal ini disebabkan kelas itu sangat BORING ! msa dlm klas tuh. aq focus gila-2 taw~ 101% plak tuh.. focus dgn handphone aq ni haa.. -,-' *maaf ustazah, apa ustazah ajr sya ta dapat na tangkap. ta tau la mslh kat ustazah ke maslah kat sya ni. ustazah CUN sgt.. sbb tu sya ta dpt na focus, suara ustzah lembut sgt-2. mendayu-2. smpai sya rsa na tertidur.. Zzz~ 

arghh !! fatin stress ni >.< *gedik kan bila aq bhsakan dri aq fatin. ee.. geli ! yekk :p korang-2. yang comel+cute+hensem+kacak+gagah+KATANG dn sbgainya.. tolong doakan aq yee.. aq try buat yg terbaik. just na pointer aq naik je, klw naik tuh bersyukur gila-2. doa-2 korang aq akn ingat smpai mti, :) 

now aq masih ada kat syurga ke dua aq ni haa. RUMAH kesayangan ;) ptutnya balik jb hri ni, tapi disebabkan sikap aq yg suka buat kje last minute, tiket bus habis di jual. HAHA *pdn dgn muka kau tin.. org suh bli awl-2 kau buat donno je, lpas tuh sndri yg tension -,-'  bus aq esok pkul 9 pagi, smpai-2 jb nnt terus kne prgi kolej, mnta sign akedemi. klw ta dpt sign dri akademi confirm aq ta bole masuk dewan priksa nnt. sigh -_-'

okay, smpai sni je lah.. aq na packing brg aq.. stu brg ta pack lagi. hoho. 


budak kecik ni pon tahu na SUCCESS !! haha.. brsemangat gila aq tgk budak kecik ni. so.. aq pon kne lah bersemangat na success kan ? ngee~ :D
*hey budak kecik !! muka kau comel sgt bila buat mcm tuh~ muehehe ♥ ♥ 











Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

Wednesday, 4 April 2012

1st date aauumm~ ♥


best sgt hari ni dpt jumpa dia.. rindu yg dipendam-2 akhirnya terbalasss.. haha ! ckp naik motor tpi bwk kete. -_- aq baru rsa na merempit dgn dye.. haha.. serius ! debar gila dri mlm klmarin.. msa na jumpa dye pon aq da berpeluh-2.. haha.. pg td pon dye yg kejut aq. pkul 9.11 a.m taw~ awal gtu.. aq pon mamai-2 ni jwb la call dye. itu pon kali ke-2 dye call bru aq jwb. hoho. al-mklum laa.. mlm td aq bru smpai dri jb. tu yg penat skit. tapi sikit je la. itu ta mnghalang lgsung aq na jumpa dye. xD

dye kjut aq awl-2 dlm kul 12 jugak la bru jumpaa dye.. hati ni hot jugak kan bila kite txt dye ta bls-2.. yela~ dye  kejut kita bukan kemain awl lagi, lpas tuh menyepi. aq ingat dye tidur~ rupanya dye buat kje skit.. hee :D sayang awak ketad-2 bie. aauuu~ then lpas dye da siap wt kje tuh dye call ckp otw . aq terus cuaakkk . da la ta siap lg, aq sempat bersih kan sangkar kucing aq tuh. hbs tggu dye lma ngat.. last-2 aq yg lmbt siap.~ -_-

lmbt-2 pon aq dpt jumpa dye jugak.. tau kat mna ?? haha.. mna bole btau dye amek aq kat mna td. malu lerr~ hoho :p lpas tuh ktorg p kat jmbtn gntung, sbb dye ckp dye ta pnh p stu lgi. soo. aq ajk la dye p stu even tmpt tuh ta lwa mna pon and jmbtn dye pon da tercbut skru la apa laa.. tapi bila dpt prgi dgn dye terasa INDAH ! haha.. *gedik sgt.. 

then.. ktorg p tmn bunga, kat stu aq ta pnh date dgn siapa-2 and dye pon ta pnh kot. ta tau la klw dye pnh kn. sbb dye ckp tanak p tmpt yg aq prnh prgi dgn ex-2 aq dlu.. dye nak yg baru~ nmpk ta ? prihatin sgt kan dye ? haha.. 

then. fon aq berdering !! kring-2.. 
mak aq : bila na balik.. tgk jam, da na pkul 4 ni, (nada perli)
aq sbg ank yg comel : ye maakk.. jap g org balik, *sigh -_-

dye pon hntr aq balik.. sumpah ! ta puas jumpa dye.. :'/ sokey, dye da janji esok jumpa lagi.. ngee~ 
i love you ketad-2 capital N  ♥ ♥ 
dye seewikk mcm cadbury ni tahu , i love you damn-2 much bie.. muehehe

mlm ni na tdur awl, esok ta sbr na jumpa dye. hoho 
adios~ ^_^


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).