Tuesday, 10 April 2012

rindu ke bf ke dua akuu :'(


petang guys.. :) hari ni lepas one paper, fuhh~ lega rasa . Alhamdulillah la, soaln nye ssh mcm status di fb aku ni haa... 
|
|
|



haha.. doa sgt ssh kan da ssh. @_@ tapi kira okay lah sbb aq tade tinggalkan kosong pn sbb bf aq ckp JANGAN tinggal stu pon ksong, jwb smua soaln. hoho xD

balik pada tajuk utama kita ptg ni, rindu bf kedua aq. siapa kah ?? jeng-3.. haha.. bf kedua tu laa.. yg dekat ats tuh, yg aq print screen sbhgian dri fb aq. haa.. blur lettew~ mksud aq bf kedua aq tuh FACEBOOK aq maa.. -,-' aq suh bf aq tukar password fb aq tuh sbb tanak bg aq on9 slalu. yelaa. kn da exam week ni, aq ni bkn bole. skit-2 bkak fb aq tuh. hurmm. stu hri aq ta bukak, ta tau apa crita . ntah dye sihat ke ta.. rindu kat kau "mukabuku" :'(

skrg klw aq na update status kne suh bf aq update kan, ta bole na klik "post" tu sndri. huwwaaa . baby ku sayang.. tggu aq hbis exam yee.. 18hb aq hbis nnt aq mnta password kat bf aq, aq na ziarah kau tahu ? kau mst rindu aq kan ?? :'( itu pon klw bf aq na bg password nye~ klw dye ta bg bole gila aq jdinya. 

skrg aq bole tgk kau dri jauh je cinta hati ku.. kau sgt-2 tidak terurus. bf kesayangan aq tuh ta jga kau ye ? hurmm.. dye tuh lelaki, kau kne fhm.. :'/ sian kau "mukabuku" bersepah-2 status kat timeline kau tuh, nnt aq suh bf aq ejas timeline tu k ! aq tau kau pon serabut kan, aq sndri tgk srabut. kau da elok-2 wall biasa pergi transformasi dri kau jadi timeline yg agk menyebalkan tuh kenapa ?? grr~ >.<

jga dri tahu, :'( muaahh kali :-* tggu 18hb ni sayang... 





hanya mmpu melihat kau dri jauh :'( 
RINDU SERINDU RINDUNYAA~ ooowhhh *nyanyi sat xD

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

No comments:

Post a Comment