Saturday, 21 April 2012

sayang atau benci kat EX boy/gurl korang ? ;)



selmat mlm smua. hoho. terasa lma ta update blog, last aq update msa aq 1st exam 10hb hri tuh. . lpas tuh tade msa da na update-2 ni.. huh ! act mlm ni na crita psal msa silam aq je.. apa ? awak ta suka baca ? okay, silakan klik pngkah kat ats sblh knan tuh yee. TERIMA KASIH . selamat dtg lg :D. siapa yg boring-2 tuh bca la klw na bca.. aq ta pksa kot. -,- *muka berlagak. haha..

okay 1st aq na tnya korg la. klw ex korg cari korg smula lpas dyorg da buat korang kecewa. frust menonggeng  dan sbgainya lah, apa korg akn buat ? korg ada prasaan syg ta kat ex korang ? korg sll ingat ta kat ex korng ? mst bila korg ingat korg rsa mcm na cekik-2 je mamat/minah tu kan ? rsa na hantuk-2 pale dye kat dinding. *ganah boh.. c(: gurau je lah.. tapi ada jnis yg mcm tu kan, berdendam smpai ke mati. ayt org bila dikecwakan "aku ta kan maafkan kau si polan bin/binti si polan sampai MATI " ayt mcm ni da biasa sgt da.. 

TAPI !! ingat la ye wahai anak-2. sebesar mna pon silap org tu kat kita kita kne maaf kan. *ye-2 jerkk aq ni, hoho. betol laa.. sdgkn nabi pon ampunkn umat dye inikan pulak kita umat dye. kerdil je kot.. kan ? tapi aq plak jenis yg bila org yg aku syg then kecewakan aq, aq bole maafkan tapi na jadi kwn tu sorry to say lah. kau da jadi msa silam aq. smpai bila-2 aq anggap kau da MATI !! no more relay even as a FRIEND. ingat tu~ apa ?? kejam ?? eh , kira okay aq maaf kan drpd aq ta maafkan kau dunia akhirat. ^^

khas utk msa silam aq mlm ni. : 
--> aq tau kau stalker aq, even dlm fb or blog aq.. aq tau kau amek tau psl aq. kau call mak aq tnya khabar aq. kau text mak aq tnya study aq mcm mna. i really appreciate that. but please laa. kau care je dgn family kau . kau ada tanggungjwb bsr selain drpd kau na amek tau psal aq ni haa. aq ta pnting pon. baik kau kje lek lok cri duit bg anak bini kau mkn. skali aq da ckp aq MAAF kan kau. tak perlu la kau na jumpa aq and minta maaf lgi. dunia akhirat aq maafkan kau . IKHLAS :)  kepada si polan bin si polan. i'm happy right now. jgn kau ckp klaw aku ta bhgia aq akn cri kau. no !! even life aq skrg just simple, and lbh sdrhna but i'm happy. :D 

itu je aku na ckp mlm ni. bye :)



 I'm in love with who love me. that's enough for make my life COMPLETE 

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

No comments:

Post a Comment