Sunday, 8 April 2012

FINAL EXAM buat aq demam -,-'


hello guys, sorry klw korg bca blog aq tanpa background music, dlu ada.. lpas tuh ari tu aq godeh-2 blog aq ni, lagu tuh hilang. damn !! tu lah, konon-2 na menceriakn blog yg burok lagi huduh ni, tapi jadi mcm ni plak, hurmm.. tade feel la korg na bca blog aq lpas ni, sll bca mst menitik-nitik kan air mta korang sbb lagu yg aq letak jiwang parokk !! bhaha.. tape-2, nnt aq letak lagu yee.. PEACE c(:

na buat skrg ni ta bole la, na modified lawa-2, mood aq lari ! lagipon masa not enough. *ececey speaking bagai, ckp omputeh pon ke laut~ -,-' *maaf ye, i'm trying to be a good speaker in english xD. okay-3. topic aq mlm ni na crita psl FINAL EXAM, ni da melalut ke laut ! erghh~ >.<

hri selasa ni, start dgn paper TITAS ! sumpah weyh, aq ta tau bole buat ke ta...org slalu mst la always think posi+ rite ? tapi aq ni ta tau la.. serius class itu sangat-3 MEMBORING kan. maaf terpaksa caps lock boring tuh. hal ini disebabkan kelas itu sangat BORING ! msa dlm klas tuh. aq focus gila-2 taw~ 101% plak tuh.. focus dgn handphone aq ni haa.. -,-' *maaf ustazah, apa ustazah ajr sya ta dapat na tangkap. ta tau la mslh kat ustazah ke maslah kat sya ni. ustazah CUN sgt.. sbb tu sya ta dpt na focus, suara ustzah lembut sgt-2. mendayu-2. smpai sya rsa na tertidur.. Zzz~ 

arghh !! fatin stress ni >.< *gedik kan bila aq bhsakan dri aq fatin. ee.. geli ! yekk :p korang-2. yang comel+cute+hensem+kacak+gagah+KATANG dn sbgainya.. tolong doakan aq yee.. aq try buat yg terbaik. just na pointer aq naik je, klw naik tuh bersyukur gila-2. doa-2 korang aq akn ingat smpai mti, :) 

now aq masih ada kat syurga ke dua aq ni haa. RUMAH kesayangan ;) ptutnya balik jb hri ni, tapi disebabkan sikap aq yg suka buat kje last minute, tiket bus habis di jual. HAHA *pdn dgn muka kau tin.. org suh bli awl-2 kau buat donno je, lpas tuh sndri yg tension -,-'  bus aq esok pkul 9 pagi, smpai-2 jb nnt terus kne prgi kolej, mnta sign akedemi. klw ta dpt sign dri akademi confirm aq ta bole masuk dewan priksa nnt. sigh -_-'

okay, smpai sni je lah.. aq na packing brg aq.. stu brg ta pack lagi. hoho. 


budak kecik ni pon tahu na SUCCESS !! haha.. brsemangat gila aq tgk budak kecik ni. so.. aq pon kne lah bersemangat na success kan ? ngee~ :D
*hey budak kecik !! muka kau comel sgt bila buat mcm tuh~ muehehe ♥ ♥ 











Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

No comments:

Post a Comment