Saturday, 26 November 2011

Cinta Maha Kuasa adalah CINTA KEKAL. . ;')

mlm ni tbe-2 rse sedih sgt. . . igtkn dye leh fhm aq. . rupenye ta. .  hurmm,,, tape.. aq ta pksa kau utk fhm aq sbb aq pon ta fhm kau,, kn ?? sorry. . . try to be perfect 4 u . . . ;'( aq tau aq ta leh, , sbb ?? sbb. . . .
1) aq ta bole na syg kau mcm mna aq syg kn yus. .
2) aq ta perfect cm pmpn lain
3) aq ta bole na fhm kau
4) aq ta bole letak kau dlm hti aq. .
5) pintu hti aq masih tertutup utk syg n cinta "lelaki"

aq ta tau na cite kat sape. . smua org ta fhm aq. .  smua org ta tahu ape yg ada dlm hti aq ni. . kau ckp ape ? takut aq balik pda dye ?? cuba kau tnye prmpuan len. .  snggup ta dyorg kongsi ksih syg ? sggup ta bermadu ? madu tuh mmg manis tp ta smua snggup time madu dlm hdup dyorg,,

bila aq ckp kat mem aq yg yus tuh DAH KAWIN !! dye ketawakn aq. . . dye ckp kali ni pon kawin gak ke ?? time tuh aq rse, aq ni mcm ade sial je. . . knp ek org yg aq syg org yg aq cinta. . akhr nnt MESTI wat aq kecewa ?? aq penat la. . . pnt sgt.. tlg la brhnti menkn prasaan aq... sbb korg org len jdi mgsa. . .sbb korg aq ta leh trime laki lain dlm hti aq sbg pengganti kau.. knp korg kejam ek ???

skrg ni korg dah happy.. korg dah ade family sndri. . . aq ?? korg pnh fkir ta ape yg jd kat aq lps korg wat aq kecewa ?? pnh fkir ta aq happy ke sedih ??? yus !! kau tau ta.. aq ta nangis kat luar.. tp dlm hti aq ni,, sll nangis... tiap kali aq smbhyang.. aq akn teringat kat kau. . tiap kali aq berdoa,, air mta aq ni jtuh . .  aq ta leh lupe knangan kte .. aq teringat janji kte. .  hti aq sakit sgt...

dlm doa aq,, aq ta penah mnta kau dlm kesusahan wlaupon kau dah skitkn hti aq,, aq sll mnta kau bhgia dgn istri dn kluarga kau. . . pedih sgt hati aq ni kau tahu ?. . . aq sll luahkn kat Dia bila aq da hbs solat,, aq mnx Dia pelihara hati aq ni dripda kekecewaan.. aq ta kuat na tnggung ni yus ! aq tnggung sorg-2.. tp tape... aq dah trime ni smua dgn pasrah. . aq tau ni smua ujian utk aq, ,  Dia syg kn aq. .  dye nak aq trus beribadah pda dye. .

aq ngaku. ..  dulu aq lupa kat Dia.. aq wat hal aq.. aq ta wat bnda wajib !! aq lalai. .  sbb tuh aq diuji mcm ni. . . aq berterima kasih gak kat kau,, sbb kau aq dah sll solat. aq nak dktkn dri aq dgn Dia... sbb cuma Dia je yg lebih mengetahui apa yg terkndung dlm hati aq. .  klw aq mati sekalipon aq puas. . . aq akn terus kejar cinta Dia,, sbb cinta Dia lebih sejati brbnding cinta aq dgn kau,,, Allah always beside me ;')

aq maafkn kau wlaupon kau dah wat hidup aq merana. .  . :'(
Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

Thursday, 24 November 2011

KeReTa !dAmAn Aqu !!

hye peeps. .  wlaupon mlm ni mood ta bape na ade. . tp tgn ni gtl je na btau kat korg kreta ape yg aq idam-2 kn slame ni,, haha , , korg tau kreta porche ??? alaaaa,, yg sport pnye tuh. . 2 pntu,, ha... 2 tetap di hati aq tuh, ,

porche carrera yg sll ade dlm hati ku,, haha, klw aq dpt ni ta tdo mlm weyh,, 7 hri 7 mlm aq duk je dlm kete neyh. . .  haha... ni dlm mmpi sll la pgg,, yg real tggu aq tua pon blum tntu jdi milik aq,, haish !! 

haha.. bak mntak buln jtuh ke riba lah kn,, kete ats ni mmg confirm-2 aq ta kn dpt,, hehe tp aq ade lgi 1,, slh 1 kreta idmn aq,, ni yg pling low lah,, haha.. comel je,, klw aq yg duk dlm tuh lgi la comel !! bhaha *perasan je kau pmpn. . .  ;p

suzuki swift... klw g bndr ade adi putra ngan kreta ni,, mmg dah sah-2 aq pndg kreta ni taw ! haha,, minat gila siot ! aq klw pndg mmg ta berkelip,, fuhh ! bila leh dpt kreta ni...... haha

kreta ni aq leh dpt tp ta tau bile. . na mnx at ayh segan,, hehe,, tp mmg aq da mnta pon.. dgn muka ta malunye.. lgi-2 bile kreta ni lalu dpn mta aq,, trus aq ckp "yah ! nak kreta tuh ... smbil tnjuk tpt at kreta swift tuh.. haha.. ayh aq pe lgi lynkn je lah otak aq ni,,,, hehehe,, itu lah gelagat si ank dan si bapa.. heee. :D

bila mau dpt ni,, ?? na tggu kje,, t da kluar kreta yg cntik-2,, haish ! tape-2,, "SUZUKI SWIFT" kau ttp mnjdi pujaan hati ku. . .  wee~ sbr eh,, t aq beli kau ! tggu taw,, haaa... klw korg bek hti na blikn aq,, aq na wrna biru taw,, wrna biru cun giler ! klw tade bru grey pon boleh lah, tp grey glap aw,, tanak yg cerah,, ta suke.. ha ?? ta de gak ke ?? hurmm,, putih cm ni pon okee gak,, hehe,,, *cerewet nauzibillah aq ni ! haha..

k lah pai cni je,, igt taw,, law ade rzki lbih jgn lupe blikn aq kreta swift ni,, hehe,, smpai mti aq akn igt taw,, ngeh-3 ^.~

Assalamualikum . .  . :)

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

Thursday, 3 November 2011

rindu awak lah. . . :(

ari ni tbe-2 rse rnduuuuuuuuuuuuu sgt kt si "die" hurmmm.. ssh tol nk lupekn kau kn,,, da 3mggu kn kau kat sne..aq pon xtau ape cte kau kt sne,, ntah kau chat ke x,, aq na call kau tp ntah ek,, aq rse cm xprlu kot call kau,,,,, tp aq rndu kau giler!!! :(

smua xfhm aq,,, aq pon kdg-2 xtau ape yg aq nak utk dri aq sndri,, aq bosan giler bile kau xde,,,, aq xtau nk wt pe.. klw xdlu mst kte sll je msg,, kau sll msg aq even kau tgh wt kje kn?,, kau ckp klw wat kje xmsg aq,, kau xde mood,,, wlaupon aq mrh-2 ke mse 2... kau still sbr je dgn kerenah aq ni,,,,, aq rndu nk gduh dgn kau,,, ! aq na kau pjuk aq,,,, ble aq mrh mst kau ktawakn aq... kau suke tgk aq mrh kn,,,? ble aq nangis bru kau terdiam,,, kau xbg aq nangis da,,,, skrg ni klw aq nangis spe na pjuk aq?????

aq xpnh pon pdm smua msg-2 kau kt dlm fon aq. . . tiap-2 mlm sblm tdo aq akn bce,, yus!! org xtau ape yg aq lalui skrg dyorg xfhm ape yg aq rse... aq tau kau cm ne. . . aq xsuke ble ade org bruk-2 kn kau,, even aq fkir -ve je sal kau,, tp aq xsuke org len pkir bruk kt kau,, aq sll pthnkn kau.. aq sayang giler kat kau.... aq kwn dgn spe-2 pon  dyorg ttp xleh gnti tmpt kau,, :(

aq nk lupekn kau sbb 2 aq kwn dgn dyorg,, tp aq lupe luaran je,, dlmn aq ni smpai skrg kau ade dlm hti aq,, wlaupon kau da skitkn hti aq,.. aq xboleh buang kau dri idup aq,, knp mst ade "dia" dlm hbgn kte??? KALAU org ke3 wjud dlm hbgn kte knp mst kau knal dgn aq??? knp kau bg aq hrpn tuk syang n cntakn kau ?? knp kau wt aq tergile-2 kan kau???? knp aq yg kne ni smua?? knp xorg len............... ? :(

mlm ari tuh,, aq tgk buln.. buln 2 cntik sgt,, aq teringt kat kau... klw dlu ble aq rndu kau mst aq suh kau tgk buln mse aq tgh tgk, aq nk kau dkt dgn aq,, tp mlm ari tuh, bile aq tgk buln aq rse kau jauh sgt dri aq,, kau mst xtgk buln mse tuh kn sbb mse tuh kat tmpt kau mthri,,, :(

aq sllu tggu kau call aq,, wlaupon ble kau dah call n aq lyn kau truk,, tp aq happy sbb dpt dgr suara kau,, mcm yg aq ckp td ble aq mrh kau akn ktawa,, aq suke dgr kau ktawa,, aq tau kau ktawa sbb nk happykn aq, kau mmg jnis yg xsuke  tnjuk mslh kau,, tp aq tau mslh kau ape? kau xtau cm ne nak amek hti aq blik,, aq tau kau ssh hti ble tgk aq cm ni,, kau rse brslh dgn aq,, aq knal kau mcm mne,, hti aq xberslji mcm hti kau.. kau sll ckp hti aq ni pns n kau akn bg slji ckit kt aq utk sjukkn hti aq,, 2 slh 2 cm ne kau nk pjuk aq,,, :) tp kau tau 2 smua kngn je,,, :(

aq nk kau tau yg aq sayang kau giler-2... kalau org ke-3 tu xwjud,, aq nak kau cri aq blik!! n wat aq p'cya pda kau smula,, aq akn trime kau KALAU kau leh buktikn kt aq yg org ke3 2 xwjud n xpnh wjud!!! tp... klw btl org ke3 tuh wjud,, aq mrayu at kau jgn dtg blik pda aq,,, jgn cri aq lgi,, biarkn aq dgn dunia aq sndri,, aq xnk sdih sbb laki lg,,, mgkin ade yg lbh bek utk aq dripda kau,,, wlaupon hkiktnye aq ttp nk kau sorg je!!! :(

"love never fails" but "i'm always fail in love" :(

credit to: yusrie mohd :'(




Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).