Saturday, 26 November 2011

Cinta Maha Kuasa adalah CINTA KEKAL. . ;')

mlm ni tbe-2 rse sedih sgt. . . igtkn dye leh fhm aq. . rupenye ta. .  hurmm,,, tape.. aq ta pksa kau utk fhm aq sbb aq pon ta fhm kau,, kn ?? sorry. . . try to be perfect 4 u . . . ;'( aq tau aq ta leh, , sbb ?? sbb. . . .
1) aq ta bole na syg kau mcm mna aq syg kn yus. .
2) aq ta perfect cm pmpn lain
3) aq ta bole na fhm kau
4) aq ta bole letak kau dlm hti aq. .
5) pintu hti aq masih tertutup utk syg n cinta "lelaki"

aq ta tau na cite kat sape. . smua org ta fhm aq. .  smua org ta tahu ape yg ada dlm hti aq ni. . kau ckp ape ? takut aq balik pda dye ?? cuba kau tnye prmpuan len. .  snggup ta dyorg kongsi ksih syg ? sggup ta bermadu ? madu tuh mmg manis tp ta smua snggup time madu dlm hdup dyorg,,

bila aq ckp kat mem aq yg yus tuh DAH KAWIN !! dye ketawakn aq. . . dye ckp kali ni pon kawin gak ke ?? time tuh aq rse, aq ni mcm ade sial je. . . knp ek org yg aq syg org yg aq cinta. . akhr nnt MESTI wat aq kecewa ?? aq penat la. . . pnt sgt.. tlg la brhnti menkn prasaan aq... sbb korg org len jdi mgsa. . .sbb korg aq ta leh trime laki lain dlm hti aq sbg pengganti kau.. knp korg kejam ek ???

skrg ni korg dah happy.. korg dah ade family sndri. . . aq ?? korg pnh fkir ta ape yg jd kat aq lps korg wat aq kecewa ?? pnh fkir ta aq happy ke sedih ??? yus !! kau tau ta.. aq ta nangis kat luar.. tp dlm hti aq ni,, sll nangis... tiap kali aq smbhyang.. aq akn teringat kat kau. . tiap kali aq berdoa,, air mta aq ni jtuh . .  aq ta leh lupe knangan kte .. aq teringat janji kte. .  hti aq sakit sgt...

dlm doa aq,, aq ta penah mnta kau dlm kesusahan wlaupon kau dah skitkn hti aq,, aq sll mnta kau bhgia dgn istri dn kluarga kau. . . pedih sgt hati aq ni kau tahu ?. . . aq sll luahkn kat Dia bila aq da hbs solat,, aq mnx Dia pelihara hati aq ni dripda kekecewaan.. aq ta kuat na tnggung ni yus ! aq tnggung sorg-2.. tp tape... aq dah trime ni smua dgn pasrah. . aq tau ni smua ujian utk aq, ,  Dia syg kn aq. .  dye nak aq trus beribadah pda dye. .

aq ngaku. ..  dulu aq lupa kat Dia.. aq wat hal aq.. aq ta wat bnda wajib !! aq lalai. .  sbb tuh aq diuji mcm ni. . . aq berterima kasih gak kat kau,, sbb kau aq dah sll solat. aq nak dktkn dri aq dgn Dia... sbb cuma Dia je yg lebih mengetahui apa yg terkndung dlm hati aq. .  klw aq mati sekalipon aq puas. . . aq akn terus kejar cinta Dia,, sbb cinta Dia lebih sejati brbnding cinta aq dgn kau,,, Allah always beside me ;')

aq maafkn kau wlaupon kau dah wat hidup aq merana. .  . :'(
Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

No comments:

Post a Comment