Thursday, 24 November 2011

KeReTa !dAmAn Aqu !!

hye peeps. .  wlaupon mlm ni mood ta bape na ade. . tp tgn ni gtl je na btau kat korg kreta ape yg aq idam-2 kn slame ni,, haha , , korg tau kreta porche ??? alaaaa,, yg sport pnye tuh. . 2 pntu,, ha... 2 tetap di hati aq tuh, ,

porche carrera yg sll ade dlm hati ku,, haha, klw aq dpt ni ta tdo mlm weyh,, 7 hri 7 mlm aq duk je dlm kete neyh. . .  haha... ni dlm mmpi sll la pgg,, yg real tggu aq tua pon blum tntu jdi milik aq,, haish !! 

haha.. bak mntak buln jtuh ke riba lah kn,, kete ats ni mmg confirm-2 aq ta kn dpt,, hehe tp aq ade lgi 1,, slh 1 kreta idmn aq,, ni yg pling low lah,, haha.. comel je,, klw aq yg duk dlm tuh lgi la comel !! bhaha *perasan je kau pmpn. . .  ;p

suzuki swift... klw g bndr ade adi putra ngan kreta ni,, mmg dah sah-2 aq pndg kreta ni taw ! haha,, minat gila siot ! aq klw pndg mmg ta berkelip,, fuhh ! bila leh dpt kreta ni...... haha

kreta ni aq leh dpt tp ta tau bile. . na mnx at ayh segan,, hehe,, tp mmg aq da mnta pon.. dgn muka ta malunye.. lgi-2 bile kreta ni lalu dpn mta aq,, trus aq ckp "yah ! nak kreta tuh ... smbil tnjuk tpt at kreta swift tuh.. haha.. ayh aq pe lgi lynkn je lah otak aq ni,,,, hehehe,, itu lah gelagat si ank dan si bapa.. heee. :D

bila mau dpt ni,, ?? na tggu kje,, t da kluar kreta yg cntik-2,, haish ! tape-2,, "SUZUKI SWIFT" kau ttp mnjdi pujaan hati ku. . .  wee~ sbr eh,, t aq beli kau ! tggu taw,, haaa... klw korg bek hti na blikn aq,, aq na wrna biru taw,, wrna biru cun giler ! klw tade bru grey pon boleh lah, tp grey glap aw,, tanak yg cerah,, ta suke.. ha ?? ta de gak ke ?? hurmm,, putih cm ni pon okee gak,, hehe,,, *cerewet nauzibillah aq ni ! haha..

k lah pai cni je,, igt taw,, law ade rzki lbih jgn lupe blikn aq kreta swift ni,, hehe,, smpai mti aq akn igt taw,, ngeh-3 ^.~

Assalamualikum . .  . :)

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

No comments:

Post a Comment