Thursday, 3 November 2011

rindu awak lah. . . :(

ari ni tbe-2 rse rnduuuuuuuuuuuuu sgt kt si "die" hurmmm.. ssh tol nk lupekn kau kn,,, da 3mggu kn kau kat sne..aq pon xtau ape cte kau kt sne,, ntah kau chat ke x,, aq na call kau tp ntah ek,, aq rse cm xprlu kot call kau,,,,, tp aq rndu kau giler!!! :(

smua xfhm aq,,, aq pon kdg-2 xtau ape yg aq nak utk dri aq sndri,, aq bosan giler bile kau xde,,,, aq xtau nk wt pe.. klw xdlu mst kte sll je msg,, kau sll msg aq even kau tgh wt kje kn?,, kau ckp klw wat kje xmsg aq,, kau xde mood,,, wlaupon aq mrh-2 ke mse 2... kau still sbr je dgn kerenah aq ni,,,,, aq rndu nk gduh dgn kau,,, ! aq na kau pjuk aq,,,, ble aq mrh mst kau ktawakn aq... kau suke tgk aq mrh kn,,,? ble aq nangis bru kau terdiam,,, kau xbg aq nangis da,,,, skrg ni klw aq nangis spe na pjuk aq?????

aq xpnh pon pdm smua msg-2 kau kt dlm fon aq. . . tiap-2 mlm sblm tdo aq akn bce,, yus!! org xtau ape yg aq lalui skrg dyorg xfhm ape yg aq rse... aq tau kau cm ne. . . aq xsuke ble ade org bruk-2 kn kau,, even aq fkir -ve je sal kau,, tp aq xsuke org len pkir bruk kt kau,, aq sll pthnkn kau.. aq sayang giler kat kau.... aq kwn dgn spe-2 pon  dyorg ttp xleh gnti tmpt kau,, :(

aq nk lupekn kau sbb 2 aq kwn dgn dyorg,, tp aq lupe luaran je,, dlmn aq ni smpai skrg kau ade dlm hti aq,, wlaupon kau da skitkn hti aq,.. aq xboleh buang kau dri idup aq,, knp mst ade "dia" dlm hbgn kte??? KALAU org ke3 wjud dlm hbgn kte knp mst kau knal dgn aq??? knp kau bg aq hrpn tuk syang n cntakn kau ?? knp kau wt aq tergile-2 kan kau???? knp aq yg kne ni smua?? knp xorg len............... ? :(

mlm ari tuh,, aq tgk buln.. buln 2 cntik sgt,, aq teringt kat kau... klw dlu ble aq rndu kau mst aq suh kau tgk buln mse aq tgh tgk, aq nk kau dkt dgn aq,, tp mlm ari tuh, bile aq tgk buln aq rse kau jauh sgt dri aq,, kau mst xtgk buln mse tuh kn sbb mse tuh kat tmpt kau mthri,,, :(

aq sllu tggu kau call aq,, wlaupon ble kau dah call n aq lyn kau truk,, tp aq happy sbb dpt dgr suara kau,, mcm yg aq ckp td ble aq mrh kau akn ktawa,, aq suke dgr kau ktawa,, aq tau kau ktawa sbb nk happykn aq, kau mmg jnis yg xsuke  tnjuk mslh kau,, tp aq tau mslh kau ape? kau xtau cm ne nak amek hti aq blik,, aq tau kau ssh hti ble tgk aq cm ni,, kau rse brslh dgn aq,, aq knal kau mcm mne,, hti aq xberslji mcm hti kau.. kau sll ckp hti aq ni pns n kau akn bg slji ckit kt aq utk sjukkn hti aq,, 2 slh 2 cm ne kau nk pjuk aq,,, :) tp kau tau 2 smua kngn je,,, :(

aq nk kau tau yg aq sayang kau giler-2... kalau org ke-3 tu xwjud,, aq nak kau cri aq blik!! n wat aq p'cya pda kau smula,, aq akn trime kau KALAU kau leh buktikn kt aq yg org ke3 2 xwjud n xpnh wjud!!! tp... klw btl org ke3 tuh wjud,, aq mrayu at kau jgn dtg blik pda aq,,, jgn cri aq lgi,, biarkn aq dgn dunia aq sndri,, aq xnk sdih sbb laki lg,,, mgkin ade yg lbh bek utk aq dripda kau,,, wlaupon hkiktnye aq ttp nk kau sorg je!!! :(

"love never fails" but "i'm always fail in love" :(

credit to: yusrie mohd :'(




Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

No comments:

Post a Comment