Tuesday, 24 April 2012

KAWAN !! baca nie :)




jwb salam dekat ats tuh~
jwb-2... haha.. okay aqq-II abg-II adik-II atok dan nenek.. ;)
sila kan duduk dpn lappy msing-2.. mlm ni cerita HOT . eh-2. TAA.. suam-2 kuku jah.. -.-' siapa lah aq ni kan.. haha. mlm ni dgr lah luahan isi hati aq ni. minta maaf dlu klw bhsa ceq kasaq mlm ni~ nma pon luahan perasaan, ta kan na bg ayt cool~ ta macho aa nnt. ye dak ?? *poyo.. >.<

okay 1st, mcm biasa. kne tnya dlu... hehe. korg ada kwan yg korg suka ta ? or korg mmg ta suka kat dye ? or lgi stu, korg suka then bertukar ke ta suka ? haa.. pndai-2 la korg jwb ye.. aq saje je tnya.. :) sbb aq ada sorg KAWAN. kwn katenye... -..-' yee. kawan aq !! tapi... dye buat silap la bila aq da anggap dye kwn aq. sayang kan ? dye bukan lah kwn baik aq, tapi aq anggap dye kwn la. jenis aq smua aq anggap kwn even aq ta suka . hidup ni klw tade kwn mmg ta bole hdup aa. betol aq ckp. KAWAN lgi pnting dri BOYFRIEND ! tapi klw kwn mcm ni... aq lbih rela pnting kn bf aq. :D

knp kat fb aq bnyk status psal KAWAN ?? haa.. meh aa aq na crita, aq bukan na bruk kn dye tapi klw dye bca apa yg aq taip ni, bia dye tau prasaan aq slama dye jadi kwn aq. :) 
kau yg di pnggil KAWAN !! *cewahh. kawan ke klw kau pntingkn dri kau sndri ? :'/ bukan skali dua aq sbr dgn kau, bnyk kali kott* ingat kau bole la brubah.. kawan yg aq masih sayang.. ubah sikap kau klau kau tanak org yg pnh berdamping dgn kau hilang mcm tuh je. mcm yg kau buat skrg ni dekat aq. serius doe ! sedih tgk kau mcm ni. okay.. korg smua na tau ke knp aq marah dgn dye ? mcm dekat status aq. smuanya psal pinjam meminjam. 

yee. kwn-2 aq yg lain smua ckp aq bodo sbb terlalu berlembut dgn kau.. tapi aq rsa aq ta smpai hati na lyn kau mcm mna dyorg lyn kau.. even kau mmg mnyakitkn hti tapi sayang tu ada laa.. kau sll gak buat aq ktwa.. tapi please laa.. ubh prngai kau. dlu pnh skali kau kne pinggir. kau suka ke bila jdi mcm tu ?? kau suka org pinggir kau ?? aq ta tau apa mslah kau dgn aq.. msa kau na pinjam kau ckp baik je weyh, aq ni manusia.. prasaan kesian tuh ada. klw org lain pon fkir 2,3 kli na bg pinjam. bukan skit. 300.. pda siapa yg kaya tuh, pda korg 300 tuh skit kan ? mcm 3 hinggit je.. 

tapi aq ni bukan kya mcm korg. sdrhna je pon~ itupon duit elaun aq, yg aq sentap dgn kau KAWAN, dlu sblm kau dpt pinjam kau JANJI kau na pulang kn lpas kau blik dri rumah. tbe-2 kau ckp kau da ta balik hostel smula. mau ta skit hti aq ni. mcm-2 alsn kau bg kat aq, kad atm kau pth, then ayh sdare kau mninggal, then skrg aq call mak kau, mak kau ckp kau demam. ayoo~ aq knal kau.. aq tau prngai kau. klw kau pnh suh aq brlakon utk tipu mak kau.. ini kan pulak aq si bodoh lgi tak guna ni.. sng-2 lah kau suh mak kau ckp mcm tu kat aq. tapi at least otak yg Allah anugerahkn ni la, brfkir yg aq sbnrnya ada kawan yg selfish !! 

bodoh sbb rsa belas kasihan tuh bnyak dari rsa penting kn dri sndri. tak mcm kau !! siapa-2 yg ada kat tmpt aq pon akan mrh dgn kau.. siapa bole thn dgn prngai kau. ta kan aq na snaraikn smua bnda burok kau kat sni.. aq pon ada jugak burokk nyaa.. tapi .. ntah la.. org sekeliling kita yg menilai kita. kau tnjuk prngai kau mcm tuh, mcm tu lah org tfsir psal dri kau.. 

kau da bsr kot, cuma otak kau je kureng matang.. be matured lah. skali aq da terkne dgn kau mcm ni. lpas ni ta mungkin aq lyn kau baik-2 daa.. kau sndri yg buat aq mcm ni.. nak sgt kn ?? haha.. aq ta ksh.. kau nak aq bagi.. tapi nnt jgn tnya knp bila aq brubah !! :D peace..

assalamualaikum KAWAN.. smoga cepat smbuh demam kus-2 kau tuh :)


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

No comments:

Post a Comment