Sunday, 30 October 2011

GoOd JoB aTeYn! (:

hye buddies! hee.. ari ni si bdk bru nak bljr mau b'celoteh,, mau dgr ke tidak ????? haha,, i mmg suke mmksa org dgr ape yg i nk bebelkn.. so what ?? xsuke bleh p mam,,, heee :P just kidding lah,, meh cni meh duk dpn lappy or desktop or skrg kn rmai yg men bb,, wah,, haha,,, untung lah ~

ari ni aq nk cte yg aq da unfriend si capital M.. seronok ke sedih??? ofcorse lah sedih,, da ta dpt nk stalker fb dye,, klw xsll bce status dye yg mrepek meraban tuh,, hee... status dye tuh yg kdg-2 wat aq tergelak ! haha.. tp pas ni sorry ateyn,, kau cme mmpu ape? tgk dye friend dgn sape jer,, hehe,, last status yg aq bce td.. "<------- sya akn sll focus cinta awk" lbh krg cm tuh lah,, aq xigt lah,, sbb skit hti pnye psl,, nah amek kau " aq unfriend da kau" jht xjhtnye aq neyh,, hehe

no lah,, aq bkn yg mcm tuh okee,, :) aq baik wlaupon xsebaik prmpuan len tp aq akn jga hti org slgi aq mmpu,, :p (perasan) aq unfriend ngan dye sbb xnk hti aq ni skit,, tahu ?? kau kau kau,, boleh jga hti aq?? ta boleh kn,,, sbb tuh lah aq sndri yg jga hti aq neyh,,, (: sje nak wat gimik! lalalalala~

done unfriend dye dri fb n now,,plan ke-2,, slow-2 cmpk dye dri hti kau.. okee ateyn ?? good gurl baby.. <3 <3 <3 ... step 3,? just forget him dear.. dye bkn tok kau ! dye ptot dpt lbh baik dri kau ! hurmm,,, i'll let him go,, :)

that's all,, thank you,,, ade mse sggah lgi ye at blog FATIN SYAHIRAH HUSSAIN yg comel lg cute. . . hehe,,

salam,,, 
Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

No comments:

Post a Comment