Friday, 7 September 2012

aku pasrah ^^

hari-II kau stress. guane kau na sihat tin ? -,-
bdn kau lemah je bila hti kau TAK OKAY~ oh tolong la jgn buat aku mcm ni.. aku dah penat ouh :'(
sing a song :-
to my prince charming :-

sya TERLALU sayang awk sbb tuh sya mrh awk, awk tade at tempat sya bie.. awk ta rsa apa sya rsa. msa silam buat sya hilang prcya pda lelaki, tp sya dah letak kpercyaan sya pda awk bila kita kenal. sya percya awk bole jga sya, sya percya awk ta sma mcm dyorg, sya prcya awk akn pegang pada janji awk. cuba skali awk tempat kn skali je kat tmpt sya. 3x gagal dlm brcinta, dan kli keempat ada org janji yg dia akn jga awk, bg hrpn yg awk akn bhgia, awk berharap ta ? awk mst na bhgia dlm hdup. mcm tuh jugak dgn sya sya cuma na bhgia. sya cuma nak KITA bhgia. susah sgt kn ? :(
sya nmpk prubhn awk skrg ni, kita sll slh fhm. wlaupun awk ckp hal tu kecik tp pda sya besar. kalu sya ta syg awk, klau sya ta cinta awk sya ta kn buat smua ni. ye.. sya perempuan yg kuat cemburu . i admit that, tp awk tahu smua tuh sblm kita couple lgi. sya bgtahu awk sya dlu pns baran. sya na buang smua tuh tp klw hri-II awk seksa sya mcm ni, sya rsa na mti. awk dah buka hti sya, jgn biarkn dia trtutup :'(
sya cemburu bila awk add smua perempuan, sya cemburu bila awk beria-ria na kenal dgn sorg prmpuan and ta fkir prasaan sya. sya cmburu bila awk ckp psl prmpuan dpn sya. sya cmburu. tolong fhm.. sya skit hti bila awk tipu sya smta-mata na knal dgn sorg prmpuan. skit hti ni... tolong laa.. jgn buat sya mcm robot.
sya terasa bila dgn org lain awk komen bersayang-sayang at fb tp dgn sya, awk komen nak tanak je. sya tanak org lain tau kita ta bhgia. sya ta suka bila org tau sya sedih. sya na dyorg tgk kita happy-II je.. tp awk, sya ikut mna yg aw nak je.. awk buat la apa yg awk nak. :'(
hti sya skit bie.. jgn buat sya mcm ni da. :'(  lepaskan sya klau awk da ta bole jga sya, lpaskn sya klau awk da ta bole na pgg pda janji awk, lpaskn sya klau awk dah ta bhgia dgn sya. sya terima.. sya da sedia sejak mlm yg sya menangis tuh. sya sedia jadi single smula. sbb stiap prtmuan pasti ada prpishn.. klau brcinta rsa skit mcm ni, sya lebih rela hidup sngle. 
sya minta awk tgglkn sya bukan sbb sya ta syg awk, bukan sbb sya ada org lain tp sya na awk bljr mcm mna utk mghrgai seseorang. stiap hri sya mnangis. mnangis dgn apa yg sya ta miliki.. utk pgtahuan awk, sya kena balik hospital smula check drh sbb drh ada jngkitan, tp sya ta prgi. sya tanak duk sna. sya tanak kne thn, sya tanak tingglkn awk, sya nk tmn awk. sya tanak org lain tmn awk. tp sjak bbrpa hri ni sya tgk awk mcm ta prlukn sya dah.. klw sya tade pun, ta bg kesan apa-II pun pda awk.. kn b ? :'D
tape lah, sya dah deactive account fb sya. itu yg terbaik utk kita. itu cra sya na jga hti sya sndri :)
minta maaf klau ada kta-II yg buat awk terasa. bg sya msa utk tenangkn hti sya. i love you for a thousand years :')
-Assalamualaikum-



Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

No comments:

Post a Comment