Wednesday, 29 August 2012

Hanya Aku Cinta Kau Seorang :')


KLIK LAGU DLU BARU FEEL ^_^


selamat petang cik encik tuan puan adik manis dan abg kacak sekalian. dengn berkecil hati saya ingin mencoretkan sebuah cerita di petang hari ini. *ayt bm ke laut betol -..-

sejak ta update blog ni, labah-II buntut punggung tonggek sibuk membuat sarang yee.. bukan main suka dia aku ta jenguk blog ni berabad lamanya.. tade masa la na update, busy body je memanjang kan.. :p meh duk rapat-II, hari ni biar membengkak mata baca entry aku ni, siapa suh baca. pdn muka ekkau~ haha xD
org sedih tak kan tunjuk yg dia sedih, dan org yg gembira mmg terserlah yg mereka gembira. betol ta ?? *sejak monteng kelas cikgu saliza masa form5 dlu, bm aku hancuss smpai skrg, kedaulat namanya.. mak hntr p sekolah suh belajo, bukan monteng ! haha grau je.. aku tak penah ponteng sekolah taw~ ikut lah jejak langkah akak mu ni adik-II ku.. hehe

sebenarnya ptg-II ni aku ta tau na buat apa, fon aku sunyi je.. ta syokk betol ! >.< slalu time aku balik kelas ni nizam call aku, kitorg beborak lpas tuh dia tdur.. dia suka ckp time tdur~ comey sangat ! heee :D tp hari ni dan hari semalam lain dari hari yg lain. knp ek ?? tape aten... sabar... :')

mak aku ckp, klau kite sbr.. Allah akn bg lebih dripda apa yg kita minta, aku minta hbungan aku dgn nizam baik-II je, dan aku yakin Allah akn bg lbih dri apa yg aku minta tuh, maybe hbungn ktorg akn lbih mesra and BAHAGIA.. agak laa. :'D 

apa pun yg terjadi harap yg terbaik utk dia dan jugak aku. ada someone tnya aku, "korg gaduh kn? knp ta tukar relay tuh ?" oh come on... cuma budak-II saje yg akn buat mcm tuh, dan utk pengetahuan kau aku TAK bergaduh dgn dia. harap fhm yee.. jgn na lebih-II. kang ini makan dia !! haa.. mls je na tunjuk jari cun ni, kang nizam mara..nizam ta suka awek dia ckp bnda ta senonoh. kan b kn ? haa dia angguk :)
aku cuma harap Allah lembutkan hati aku ni, :'( aku tanak jadi ego mcm ni, aku ta suka and aku tau nizam lagi ta suka.. tp.. hati aku dah tanak dgr ckp sesiapa. :'( 
utk diri sndri:

tolong jgn berubah disebabkan hal yg remeh aten, syg kau rindu kau ta bole brubah. smua tuh infinity utk nizam sorg je, dan akan tetap mcm tuh. jgn keras kn hti kau klau tanak tgk org yg kau syg sedih. *tapi aku lagi sedih :'( . tolong la fhm apa yg aku nak. jgn buat aku mcm ni.. aku penat.. sumpah penat :'(
#smoga ALLAH lembutkan hati kau tin, buang ego kau jauh-II. cri num nizam call dia and ckp kat dia yg kau sayang dia sangat-II !! yg kau rindukn dia.. rindu na ketawa dgn dia, rindu na bergurau dgn dia, rndu na kne buli dgn dia.. ckp semua tuh kat dia !! (kite sayang awk nizam) *dlm hati je mampu aku ckp ni smua.. maaf :'(
tadi dlm kelas sepatutnya aku belajar tapi ini yang aku buat !!! :'/


kite na btau awk yg kite rindu awk, tapi kite ego sgt sbb tuh kite ta reply msg awk pgi tadi. i'm sorry. 
sejujurnya I NEED YOU :'/

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

No comments:

Post a Comment