Sunday, 18 March 2012


bertemu fatin lagi dalam rancangan "auu cute nye saya" grr~ *gedik -.-' . okayokayokay.. ta kisah la rncngan pape pon.. janji glamour okay ! haha. sumpah boring tahap gaban woo~ na study tapi pnt. tapi bila bring tanak pulak tdur. bila duk mgadap laptop bru la dye na mngantuknya, tak paham betoii lah -.-' hoho.

mlm ni na cite sal apa ek ?? hurmm... haa !! tdi at fb, aq terbca la status someone ni, dye wat status---> " saya rela dimadukan" hoho.. ya Allah, baik sungguh hati dye. syurga lah tempatnya nnt. :) yelaa.. terkejut kucing kot bila bca status tuh, ta tau la dye sengaja ke apa kan wat gempak ke. yela.. org gila pon tanak bnda pahit dlm hdup dye. ini kan pulak org normal mcm kite ni.. pepe pon wa tabik spring kat kau pmpn.. HAHA.. xD

Aku ta hebat mcm kau pmpn. sbb tade istilah MADU dlm hdup aq, fullstop ! peduli apa org na ckp aq tamak ke apa, kisah ke ?? takk !! aq mmg tak suka kongsi, haha.. klw bf aq na madukan aq skalipon make sure aq dilepaskan. HAHA

ingat senang ke nak bermadu ?? org yg ta kuat cmburu and penyabar je yg LAYAK !! org mcm aq tak layak , dripda aq terus derhaka, lbh baik ta paya di madukan. syurga bwh telapak kaki ibu pon bole.. :) eh-2. aq ckp mcm ni bukan aq ckp bsr yg aq ta kan dimadukan, sbb aq sndri ta tau apa akn jdi msa akn dtg. MANUSIA BERUBAH !! aq tau tuh~ ^^ 

mna tau one day, aq sendri yg akn cri madu aq tuh.. haha.. klw betol jdi mcm tuh, itu bukan "fatin syahirah hussain" :p minta-2 la di jauhi, AMINN~ 

OKAY-2. tu je yg na di kongsi, aq klw boring mmg ni la kjenye.. hoho, tade cite pon buat-2 cite.. korang tak suka klik je pangkah tuh, tapi apakan daya.. korang da bca. da na dekat habis pon.. HAHA.. gudnyte u ollss.. sleep tight okay ^^ aq na siapkan krja yg bertimbun-2 ni.. :'(
salam 1 MALAYSIA !! *cewahh hihi xD





Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

No comments:

Post a Comment