Friday, 2 March 2012


selamat petang guys. . sorry sebab da lama ta update entry at blog ni. fuh-2 !! berhabuk dah jadinya... hee xD bukan tanak update tapi tade mood na menaip.. hdup ni membosankan klw kita ta pndai na manfaatkn nya.. kan ? mcm aku la.. ta reti na mnfaatkn hdup yg di beri, sbb tuh aq jadi mcm ni.. GILA+SEWEL.. apa ? suka hati la na ckp apa.. at least aq ta HIPOKRIT !! hoho.. :O

hujan-2 mcm ni buat kn otak aq jadi beku.. msa kat kolej tadi bnyk je idea.. mncurah-2.. skrg tbe-2 blank !! -.-' eh-2.. na share smething ni dgn korg, bnda baik bukan bnda ta baik.. hehe. smlm aq ada yassin at surau and buat solat hajat sekali .. so.. ustzah tu bg tazkirah mlm tuh, dye ckp "manusia menzalimi diri mereka sendiri bila menolak hidayah Allah S.W.T" ustazah tu jugak ckp sebenarnya,, setiap hari kita dapat hidayah Allah S.W.T. cuma kita je yg ta prasan dgn kehadiran tuh, sebab.. setiap hari para malaikat dtg pda kita membisikkan perkara-2 yg baik smpai mmbuatkn kita rsa na bertaubat or smething yg menginsafkan diri.. itu la namanya HIDAYAH Allah S.W.T :)

sepanjang hdup aq, aq sll tnggu bila Allah S.W.T na bg hidayah pda aq biar aq jadi solehah.. bru aq tau, setiap kali hti aq terdetik na berubah, hidayah tu dah smpai cuma aq je yg ta grab betol-2. :'( seriously , mmg mudah na berubah tapi susah na stay mcm tuh.. tapi alhamdulillah la skrg aq bertudung . . cuma dri segi pakaian tu ta dpt na di ubh lagi.. slow-2 okay.. ta bole scra mngejut sbb aq takut tu semua smntra je..

eh korang ! na tau ta.. aq kan.. teringin gila na pkai jubah, tudung labuh siap berpurdah lagi.. haha.. *asal ketawa ?? na kene ke ?? err~ -.-' tapi betol la... aq tgk ustzah-2 pkai mcm tuh mcm comel, semua ditutp nmpk mta je.. kan ? hee.. sumpah sweet doe.. :p

doakan aq smoga aq dpt jadi mcm tu taw ! amek msa sikit utk berubah... hoho . eh-3.. bru-2 ni rmai jugak yg tnya aq siapa bf aq skrg.. sorry. .  ta bole na btau lagi, ni bukan jwpn artis okay ! ni nmanya tade bf LOL.. haha.. setelah aq melakukan kontroversi membuat relay dgn laki lain slps smggu break dgn si polan itu~. and skrg at fb just FAKE relay, mna yg tau tuh tau la.. mna yg ta tau tu.. mnta maaf la ye.. siap bg wish lagi semoga kekal ke ank cucu.. mcm mna na kekal kalau tu pmpn ?? haha.. xD

ada jdoh ada la... klw tade na buat mcm mna.. kan ? :) ta mati kan klw tade bf, coz i just need a HUSBAND to protect and guide me to be a good person ^_^
okay la, da na msok mghrib. . aq na siap-2 balik rumah, korng jgn lupa soat k :)
muaahhxx tok korang-2. HAHA *gedik  ♥  ♥  



Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

No comments:

Post a Comment