Wednesday, 14 March 2012


hello guys, HAHA. . . da berhari-2 hdup bhgia tnpa mslh. eh yeke ? tak-3... problem tu still ada tapi tak pressure sgt la. SEBAB ada org sayang... hihihi *ketawa gedik xD jelly lah tu.. wekkk :p 
tujuan entry ni di post utk maklum kan kat korang yang aq really-3 fall in LOVE :) *alhamdulillah, aq ingat aq ta kan jatuh cinta lagi selepas capital M broke my heart :') 

--< 12.3.12>-- bila tarikh ni ? klmarin kan .. ye.. baru lagi, rsa lma sgt klw na smpai ke sthn or lebih, persoalannya.. BOLEH ke ??? aq ckp boleh.. klau SETIA and JUJUR tu seiring dlm hubungan. :) 
huh.. kontroversi tol bila rmai ckp aq playgurl.. grr~ -.-' sorry, aq bukan playgurl, siapa yg kenal aq. dyorg tau la aq mcm mna. tapi korg na cite sal aq pon aq ta kisah, HOT lah skjap kan, bkn sng na dgr cite sal dri kite ni.. hahahaha *kisah pulak aq kan -.-' 

yg penting aq dan dia BAHAGIA... :) doakan je yg terbaik utk aq ngan dye k. aq tau ada yg suka and ta suka aq wat relay tuh, tapi doakn bnda baik lbih baik dri mndoakn yg burok-2. tkt yg burok tuh kne kat btg hdung sndri . ^^ 

na share dgn korg an,, relay aq dgn dye ni tade la sweet mcm crita VANILLA COKLAT  yg digilai ramaikan, hoho.. tapi dye tetap sweet utk aq lol :D haha.. ee. saayaangg dye !! *gedik lagi c(: act.. mlm-2 ni ta bole na tdur. even tadi dpt dgr suara dia, tapi ta puas kot. . haih -.-' sbr je la... dia da tdur aq na text apa ? main game je la... ZUMA !! haha.. fav tuu~ emo seyh bila main game tuh.. terpekik terlolong bila main game tuh, HAHA.. *ngek

esok tade klas, mlm ni jadi burung hantu lah kan ? HOHO. . tadi potpetpotpet dgn yg tersayang, aq sndri jadi sempuuuut~ hehe. mna tak nya dia tuh asyik wt lawak je.. :) itu tandanya KAMI bahgia :D setiap mlm dgr suara dye tapi rindu tuh ta pernah lepas !! knp ek ?? sebab.. aku CINTA dia.. :) 
 

capital N :-

TENGS utk mlm awak propose sya tuh, sweet gila msa tuh taw ! TENGS sbb awk buat sya tau utk menghargai cinta. TENGS utk awak tegur sya kat chat, klw ta. kita ta kan kenal kan ? ;) TENGS jugak utk buat saya ketawa setiap mlm.. saya SAYANG awak Mohd Nizam Saifullah Bin Zainal Abidin ^^ (sorry mention full name awak) :) 



* awak da menerangi hati saya.. TERIMA KASIH *  ♥  ♥  



Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

No comments:

Post a Comment