Friday, 16 March 2012


Hari minggu mcm ni ta tau na buat apa.. (B.O.R.I.N.G) duduk dlm bndr besar dgn sibuk mcm ni buat hati aq ta tenteram.. :'( aq na balik pekan laa.. biar la kg ke apa ke.. asalkn hati aq tenang, tak suka gila bila jdi mcm ni, :'( mslh silih berganti.. aq yg penat, penat tgk org yg aq sayang susah hati.. sedih, adakah lbih baik utk ta blik rumah kat jb ni dripda aq balik tapi aq badmood ? bila tak balik tkut mak dgn abh aq kecik hati, aq tersepit antra dua.. :'( 

aq ta tau knp mlm tdi hti aq ni sdih sgt-2.. knp ekk? aq ta tau laaa.. tak suka gila bila rsa mcm tu, na nangis tapi ta bole, pendam itu lebih baik.. sebak sengsorang.. :'( serius, aq penat sgt-2, bila blik sni mcm-2 mslh ada. . aq jdi serbut. . . cuma na family aq AMAN dri mslh.. tu je... :'( mlm tdi aq pksa jugak la mta aq ni tutp, even ta bole tdur mlm td.. sbb sakit kpala yg amat mlm tdi, tuhan je yg tau.. huh !! sakit tuh ujian, masalah itu dugaan.. sama-2 la bertahan.. ^^

tbe-2 je na mak aq ada dgn aq skrg, na pelok mak aq.. cuma dye je yg bole tenangkn hati aq bila aq susah hati.. mak aq je yg fhm bila aq ada mslh, wlaupon aq ta btau dye.. really-3 need my mom !! next week, mmg sure-2 aq akn balik.. ta kiree.. na balik jugakk, nnt study week aq ta blik da sbb lect aq buat klas..

start next week jugak aq da bz, sbb ari jumaat lpas, stu-2 lect bg assignment.. *assignment tuh apa ?? @_@ hambek kau, bila tade kje dok goyang kaki kan, ni buat la kau kje smpai na muntah-2.. kje kau bnyk tin.. jgn dok berpacebuk jerkk, facebook melalaikn :'/ *tapi aq enjoy je main facebook. hoho

insyaallah, lpas ni jrg da berfacebook, aq pon da bosan kot dgn facebook, ta tau na buat apa. -.-' k laa. aq rsa tuh je kot na crita, bebel pnjg-2 kang bosan lak. hoho.. tapi sbb aq moody mlm td, bf aq yg kne tempiasnya. sorry b :( semalam ta okay SANGAT-2 . 

da laa. penat na taip, aq na lyn dak kecik ni main, bila mta dye da buka, jgn tnya knp la kn mulut dye pon berbunyi jugak.. haha . chaw sin chi *mksud dye apa ?? aq pon ta tau,, haha k bhaii ^__^


selamat menjamu mata tgk ank sdare aq ni, mmg ta reti duk diam.. tapi aq tetap syg dye ni. SAYANG giler kot :) muaahhh tok adiq. ^^

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

No comments:

Post a Comment