Saturday, 3 March 2012


hello-3. kopi or  milo ! haha.. mlm-2 mcm ni ta bole tdur . mta ngntuk tapi ta bole tdur. ermm.. sjak kblkangan ni, aq sll tdur lewat. kul 3 4 pagi bru tdur, klw study tape jugakk, ni termenung, lpas tuh mngadap lappy jerkk. serius aq ta tau siapa aq skrg. confuse doe.. :'( slama ni aq ta mcm ni. lpas aq break dgn yus tuh terus aq jadi mcm ni.. asal ha ? aq ta fhm aa... 

lagi stu aq ta tau apa yg hati aq nakk.. betol ke skrg ni aq di lamun cinta ?? cinta pon aq ta tau, ni ada hati na jatuh cinta.. tapi knp setiap kali dye crita sal pmpn tuh aq skit hati and aq cemburu ?? knp setiap kali aq ta cont dgn dye, aq sll teringat kat dye ? knp setiap kali dye tade mood, aq pon jadi tade mood.. gile ah ! serabut bila fkir kenapa kenapa kenapa ??

tapi sumpah !! aq skit hati bila dye sndri ta tau apa yg dye nak dlm hdup dye.. setiap kali pmpn tuh muncul dlm hdup dye.. dye mcm tersepit antra dua.. mcm ari tuh.. kecik hati kot bila dye ckp sayang-2, rindu-2 at wall pmpn tuh.. hurmm.. skali aq da stop berharap aq akn buang perasaan ni semua.. kalau perasaan ni boleh mkn dri aq sndri.. bek aq single mcm skrg.. :')

tapi.. sayang at dye doe.. :'( hurmm.. bnda ni yg sll wt aq ta tdur mlm. fkir je memnjang.. ke terlalu awl eh na fkir sal cinta ni ?? :'/ argghh ! serabot~ better biarkan dye dgn pmpn tuh smula.. sbb dye ckp pmpn tuh suh bg dye masa.. masa apa pon aq ta tau la... err~ 

aten ku sayang.... lpaskan je kalau ta sure itu hak kau ! jgn amek org punye, nnt Allah kurniakan yg lebih baaik utk kau *  amin... :) okay-3.. slow-2 buang prasaan yg ada skrg.. baru lagi, so.. belom terlambat utk buang smua nya.. :D 

untuk capital N : "saya sayang awak dan malam ni saya dah jatuh cinta pada awak, sblm ni awk sll tnya saya bila sya na jatuh cinta pda awk kan..mlm ni mmg saya dah jatuh cinta pon. :) sbb .. awk sll buat sya ketawa, awk caring gile sal sya. awk sll mara sya klw sya wat bnda bukan2. contoh : sya ckp bnda-2 kesat. sya free hair dlm fb and sama wktu dgn nya.  dari kita kenal 16/02/2012.. masa tuh kita betol-2 kenal even sya da lma bg num sya at awk.. mlm tuh sya call awk sbb sya na kenal hti budi awk, sya na tau awk mcm mna org nya. and feedback yg positive bila sya senang ckp dgn awk and slesa kwn dgn awk.. ssh mcm mna skali pon awk ttp msg sya kn.. hee. 1st time dlm hdup sya, sya msg slama smgg lbh dgn org yg ta pkai stu bumbung dgn sya.. sya pkai celcom, awk pkai maxis.. fuhh~ mmg dugaan.. tapi sya ta ksh. :) tapi dua mggu lpas tuh, awk beli num cel.. sya mcm terharu la jugak wlaupon awk beli num tuh bkn sbb sya.. kn-3 ? hee.. *perasan ;) selama berminggu-2 kita kenal, saya kenal awk. sya cuba fhm awk, cuba amek tau apa yg awk suka and tak suka. utk dri awk dn sya.. mcm sya ckp, sya kne lbh berhati-2 pilih cinta. and sya amek risiko utk bg ruang skit at hti sya ni, utk sayang awk. tapi tbe-2 sya TERjatuh cinta pda awk.. :) tapi awk... sya na awk balik smula pada si dia.. mybe betol dye na berubah.. ^^ bagi peluang terakhir utk dye buktikan, kan ? yg penting, sya TETAP kawan awk k 

okay.. kat bwh ni, aq bg tgk pic org yg aq baru falling in LOVE







okay, ni la pic dye.. sebelah dye tuh bkn gf dye okay. aq pon ta kenal siapa -.-' . 1st na ckp, aq suka gila kat pic ni, even ada gurl at sebelah dye... (cemburu) >.< abaikn.. anggap aq yg kat sebelah dye tuh k.. :) 

hurmm.. sayang awak tahu ?? t hari-2 sya tgk pic ni je laa... ta bole na mcm dlu , sbb sya na awk baik-2 dgn wana.. okay ? ;) maaf. ta dpt na ckp dlm call or text psl hal ni.. sbb sya sndri berat hati.. :'( huhu

okay.. pai sni je... tutup kitab antra fatin and capital N ♥ :')




Terima Kasih Kerana Sudi Membaca ^_^ KALAU SUKA BOLEH LIKE =).

No comments:

Post a Comment